eMAG iti ofera un weekend romantic de Valentine`s Day

Doar ce am intrat in luna Februarie şi deja au început pregătirile pentru cel mai aşteptat eveniment al persoanelor îndrăgostite – Valentine`s Day. Toată lumea a început din timp să caute cadoul perfect pentru persoana iubită, ca nu cumva să facă o alegere proastă. Magazinele online au pregătit şi ele deja listele cu cadouri pentru  aceasta zi specială, iar de reduceri nu mai vorbim.

Însă, la mare căutare sunt ofertele de genul: cumperi şi căştigi o seară romantică GRATIS. Tot aşa sună şi cea mai nouă campanie de promoţie din partea magazinului online eMAG. Începând de azi, dacă cumperi orice produs marca Alegria care cuprinde lenejerii de pat, pături sau coverturi de la eMAG, intri automat în campania care te duce un weekend în doi la Predeal pe perioada 13-15 Februarie.

Desigur, o lenjerie de pat sau o covertură nouă este un cadou foarte bun pentru nevasta ta! …şi de ce nu să le şi schimbaţi cu această ocazie!? Eu zic că merită să participi la această campanie, iar dacă câştigi, vei mai rămâne şi cu bani în buzunar şi cu partenera satisfăcută.

valenti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank