eMAG da startul la “Sarbatoarea scaderii preturilor la Resigilate”

re

O nouă campanie de reduceri marca eMAG a luat startul în această dimineaţă – este vorba de Sarbatoarea scaderii preturilor la Resigilate“, ceea ce înseamnă că toate produsele RESIGILATE intra la o reducere de până la 70%. Diferenţa dintre reducerile la produsele noi si produsele resigilate este mai bună, deoarece preţul lor este redus pe baza unor defecte estetice sau fizice, foare mici şi în cele mai multe cazuri, neobservabile. Aşadar, azi este o ocazie foarte bună pentru fiecare din noi care îţi doresc un smartphone sau un aparat de aer condiţionat la un preţ foarte mic. Eu am studiat puţin oferta eMAG la Resigilate şi am dat peste câteva produse care mi se par a fi foarte atrăgătoare:

OFERTA NOUA – DIN 23 August

IT si MOBILE

ELECTROCASNICE

INGRIJIRE PERSONALA

In oferta Resigilatelor mai intra urmatoarele categorii de produse: canapele, mobiler. produse auto si jucarii pentru bebe.


 

Mai multe despre aceste reduceri mari le poţi afla accesând orice link de mai sus, care te va duce direct spre produsul menţionat, direct cu preţul redus. Eu zic să studiezi puţin oferta lor, deoarece ai de unde alege dintre mii de produse! Toate produsele beneficiează în continuare de o garanţie de 24 luni si vin livrate în pachetul lor original! “Resigilatele sunt produse care au fost testate temeinic de tehnicienii eMAG sau si-au confirmat calitatea in showroom-urile eMAG. Sunt, deci: testate, perfect functionale si, in plus, la un pret mai mult decat bun!”

Vezi mai jos ce inseamna cu adevarat un produs Resigilat, direct de la eMAG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank