eMAG da startul din nou la Revolutia Preturilor – 23 si 25 Iunie

Mâine dimineaţă se anunţă o zi mai specială, deoarece eMAG dă startul reducerilor din campania Revolutia Preturilor! Aşadar, la primele ore ale dimineţii trebuie să intri pe site-ul eMAG pentru a putea afla cele mai bune reduceri din acest sezon. eMAG a anunţat că vor fi reduceri foarte importante la tot ce ţine de sezonul FIERBINTE, unde se include imbrăcămintea, încălţămintea, cosmeticele şi tot ce ţine de telecomunicaţii si electrocasnice.

După cum ne-au obişnuit până acum cei de la eMAG, pentru cei care au un smartphone cu aplicaţia eMAG instalată, vor beneficia de Revolutia Preţurilor cu 1 ORĂ mai devreme. Cu alte cuvinte, eu îţi recomand să îţi descarci acum aplicaţia din Google Play sau Apple Store şi să îţi faci frumos un cont la ei. De pe telefon, comenzile se pun foarte uşor, doar în câţiva paşi simpli. Şi eu am să procedez tot la fel, deoarece am sa fiu plecat prin oraş şi am să verific reducerile direct de pe telefon şi eventual am să  pun o comanda dacă găsesc ceva atractiv.

Campania durează până în data de 25 Iunie 2015, iar pe parcursul zilei de maine, stocurile vor fi actualizate cu oferte noi!

rev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank