eMAG Baby se deschide în Crângaşi

eMAG Baby este cel mai nou magazin deschis de cel mai mare retalier din România. Acesta a fost inaugurat acum câteva zile în Cângraşi, la centrul Grand Shooping. Începând de la jucarii, scutece, cărucioare şi iginenă, toate le vei putea cumpăra acum din acest magazin eMAG Baby.

În magazin au fost aduse peste 25.000 de produse, pentru ca bebeluşul tău sau copilul tău să se poată bucura deplin de această vârstă. Încă de la intrarea în magazin, vei fi înâmpinat de specialiştii din domeniu, care te vor ajuta şi îţi vor recomanda cele mai bune produse pentru cel mic. Vei primi cele mai bune informaţii despre cum să alegi un cărucior, un scaun auto pentru bebe, cum să îi amenajezi camera în funţtie de vărstă şi cum să alegi cel mai bun scutec pentru vârsta lui. Per total, cele mai bune sfaturi, de la persoanele care au trecut deja prin aşa ceva.

Pentru că unii dintre voi merg la cumpărături împreună cu copii, eMAG îţi pune la dispoziţie un spaţiu special amenajat pentru cei mici, pentru a testa jucariile şi pentru situaţiile mai delicate. Dacă vrei să descoperi cât de frumos şi util este acest magazin, te invit să îl vizitezi începând de astăzi la adresa Șoseaua Virtuții, Nr. 148, sector 6, București.

Cu siguranţă vei reveni de fiecare dată cand ai nevoie de un sfat sau de o jucarie nouă!

emag baby

sursa: blog.emag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank