eMAG are reduceri mari pentru categoriile Sport si Sanatate

Fiecare din noi începem să simţim cum sezonul cald se apropie şi mai mult, ne pregătim fiecare de a scăpa de kilogramele puse pe noi după această sărbătoare Pascală. Lumea deja începe încetul cu încetul să îşi schimbe garderoba, să iasă mai mult la plimbare şi cei mai bucuroşi de sezonul cald, sunt iubitorii de sport. eMAG a simţit şi el că trebuie să dea startul unor reduceri fixate pe articolele de sport, deoarece fiecare din noi are nevoie de un tricou nou, o bicicletă nouă, o pereche de pantofi sport şi desigur un cântar cu ajutorul căruia ne putem observa rezultate în timp.

Aşadar, începând de azi, la eMAG sunt reduceri care pot ajunge şi până la 60% la produsele de genul “palete pentru tenisul de masă”, “mingi”, “role” şi “rachete de tenis”. O altă categorie importantă pentru acest sezon sunt produsele de îngrijire personală, unde putem aminiti: deodorant OldSpice, gel de Dus, epilatoare şi parfumuri. După o sesiune de alergat sau de “mers la sala”, cu siguranţă vei avea nevoie de ele.

tr

La reducere mai poţi găsi şi produse din categoria “Nutriţie şi Dietă”, în care intră peste 20 de cărţi de slăbit, batoane proteice, produse BIO şi desigur electrocasnicele cu care îţi poţi prepara un suc revigorant de fructe, după antrenamente. Pentru un plus de energie, eu aş recomanda ca înaintea începerii unui program de antrenament, să bei o caniţă de cafea.

Şi cea mai importantă categorie de produse la reducere, sunt gadget-urile care au devenit un “must-have” foarte căutat. Aici intră brăţările fitness, ceasurile smart şi căştile. De aici poţi alege din ceasurile special produse pentru alergat sau măsurarea numărului de paşi, până la cele mai deştepte ceasuri care pot face mai multe la un loc.

br

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank