eMAG are preturi reduse de Sarbatori; cadouri pentru toţi

eMAG a dat startul unei campanii de reduceri cu ocazia Sarbatorilor de iarna, afişând pe site-ul lor o oferta special aranjată pentru ca noi să putem găsi mai uşor cadourile pentru cei dragi. Aşadar, eMAGIA vine cu reduceri la mai toate produsele disponibile pe site (peste 200.000 de produse), deci ai de unde alege un cadou pentru el, pentru ea şi chiar pentru animalul tă de acasă, care aşteaptă un cadou mic.

Eu am studiat puţin oferta lor şi am constatat că reducerile maxime aplicate sunt undeva la 15%, pe când majoritatea ajung doar la 8-10%. Ceea ce mă interesează pe mine în această perioadă este cadoul pentru prietena mea, anvelopele de iarnă, ceva haine dacă au pe gustul meu; un cadou pentru părinţii mei, iar aici mă gândesc să comand un coş plin de bunătăţuri; o plită încorporabilă nou şi un cuptor tot încorporabil – nu de alta, dar acest pachet este la modă şi se pune în bucătăriile noi.

Aşadar, eu îţi recomand să te uiţi peste oferta eMAG şi să îţi alegi produsele cât mai repede, deoarece comenzile puse prea tărziu vor ajunge cu întărziere mare, din cauza numărului mare de comenzi din această perioadă! Cele menţionate mai sus, cred că sunt deja preluate de curier, deci îmi vor ajunge undeva pe 21 Decembrie.

Aaa, am uitat de cumpărăturile de Craciun clasice din supermarket-urile arhi-aglomerate de la noi – anul acesta îmi comand toate produsele pentru sărbători de la eMAG SuperMarket – au de toate şi la preţuri foarte bune + livrare gratuită. Vă doresc Sărbători Fericite alături de cei dragi !emagiaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank