eMAG are Black Friday pe 17 Noiembrie

Cea de-a șaptea ediție a celui mai așteptat eveniment de shopping al anului, Black Friday, va avea loc pe 17 noiembrie, iar la eMAG peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă.
„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Produsele si reducerile la eMAG Black Friday vor fi și anul acest foarte numeroase. Eu mă aștept să fie reduceri foarte mari la partea de fashion, unde tot anul am observat reduceri de pana la 50% la toate produsele. Cea mai asteptată categorie o să fie IT&C, unde reducerile vor începe de la 5% și vor ajunge în cele mai multe cazuri la peste 50%. În fiecare an eMAG are de Black Friday câteva prouse cu stoc limitat care se vând foarte bine și care au o reducere demnă de Black friday; acestea sunt destul de greu de prins, fiindcă la start o să fie foarte multă lume online pentru a prinde cea mai bună ofertă.

În general, eMAG oferă o mulțime de produse la prețuri bune, pe care le-au pregătit aproape tot anul. Pe lângă Black Friday, îți recomand să mai verifici siteul după terminarea acestui eveniment, fiindcă, poate se mai greșesc prețurile…

Cred că și în acest an, startul la Black Friday eMAG va începe undeva la ora 8-9, funcție de câte persoane vor fi active în dimineața respectivă. Pentru a putea vedea toate ofertele, poți accesa și platforma mobilă. O altă chestiune de care poți ține cont, este să achiți online cu cardul, fiindcă produsele tale vor fi livrate mai rapid, față de cele achitate cu ramburs. Pentru a prinde produse cu reducere adevărată, verifică acum prețurile de pe eMAG aici.

Mai sunt câteva zile până pe 17 Noiembrie, timp în care ai la dispoziție să vezi ce produse îți lipsesc și ce produse ai vrea să le cumperi cu această ocazie. Eu îmi fac un buget de 500 Lei pentru acest eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank