eMAG aduce huse S-View, Clear-View pentru Galaxy S7 și S7 Edge

Proaspăt lansate, noile modele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge se bucură de vânzări foarte bune în țară și nu numai. Există multe magazine care îți pune la dispoziție noile modele Galaxy, la diferite prețuri și cu diferite cadouri. Însă cel mai important după ce ți-ai pus comanda este să te gândești la cum poți să îl protejezi mai bine! Husele și accesoriile pentru S7 și S7 Edge sunt disponibile deja la QM (vezi articol) și la alte magazine online. Însă tot ce am vazut la QM, am văzut și pe restul site-urilor.

După o simplă căutare la eMAG în categoria accesori pentru Galaxy S7/S7 Edge am descoperit o serie de huse, folii și alte modele foarte interesante. Printre ele am găsit 3 care mi-au atras atenția și pe care m-am gândit că îți pot fi extrem de folositoare la telefon.

Husa de protecție Querty pentru Galaxy S7/S7 Edge

Probabil suntă destul de ciudat la prima ”ureche”, deoarece este inclus cuvântul Querty. Acest tip de tastatură este deja inclus pe Android de foarte mult timp, ceea ce înseamnă că ar fi inutil un astfel de carcasa querty. Însă există numeroase persoane care din anumite motive preferă so folosească o tastatură Querty pentru un smartphone; de exemplu, poți tasta din memorie, fără să privești tastatura. Spre surprindearea mea, nu doar că este o husă ”ciudată”, dar mai are și un preț 319 Lei.

qq

Husa S-View și LED View pentru Galaxy S7/S7Edge

Două tipuri noi de husă sunt disponibile la eMAG; husă S-View cu ecran pentru comenzi rapide direct de pe ecran și husa LED View cu inserții de tip LED prin carcasa, care din punctul meu de vedere are cel mai frumos aspect. Din preferințele clienților, cel mai bine se vinde husa LED View, deoarece ai la dispoziție ceasul afișat direct pe husă. Ambele modele sunt realizate din materiale rezistente, plăcute la atingere și de o culoare ce iesă întotdeauna în evidență. Unele modele au și o folie de protecție incluse în pachet. LED View costă 299 Lei iar S-View 169 Lei.

sss

Husa Clear View pentru Galaxy S7/S7Edge

De departe cea mai interesantă husă pentru aceste două telefoane noi. Aceasta se diferențiază prin faptul că, permite citirea notificărilor de pe întregul ecran, datorită capacului semi-transparent care acoperă ecranul. Acesta este produs dintr-un material rezistent și îți asigură o protecție foarte bună la lovituri puternice. Aceasta este cea mai bună husă pentru S7, deaorece utilizează excelent funcția Always-ON. O poți comanda de la eMAG, la prețul de 199 Lei.svie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank