eMAG a decis: Black Friday va fi organizat pe 18 Noiembrie 2016

emag-bfDupă cum ne-am obișinuit în anii ce au trecut, fiecare din noi, ne-am pus o sumă de bani pentru marele Black Friday! În acest an, principala atracție in materie de BF, va fi magazinul eMAG ! De ce spun asta? Ei bine, dacă nu știai, eMAG a dublat numărul de produse disponibile la online, adică cifra depășește 1 milion de produse ! Da, 1 milion de produse disponibile pe eMAG.ro ! Desigur, aici oferta va fi foarte bogată, deoarece eMAG a introdus peste 2000 de magazine disponibile în Marketplace-ul oferit de ei; Majoritatea magazinelor listate pe eMAG, vor avea reduceri foarte bune de Black Friday.

Cum este și titlul acestui articol, eMAG va organiza Black Friday 2016, pe data de 18 Noiembrie ! Chiar după ce majoritatea din nou luăm avansul; foarte bine gândit ! Totuși, din ceea ce știu eu, BF ar trebuii să fie organizat în ultima vineri din Noiembrie, care ar pica pe data de 25. Se pare că eMAG fură startul BF anul acesta; fiindcă anul trecut, magazinele gen Altex și altele, au furat cu mult startul !

Așteptările mele de la eMAG, în perioada Black Friday sunt mari; aici ma refer la produse care vine cu o reducere bună și uneori chiar mare. Desigur surprizele din partea eMAG sunt de așteptat; anul trecut au vândut lingouri de aur, iar acum doi ani, carduri pentru combustibil și chiar automobile. Probabil și anul acesta vor organiza o campanie în care trebuie să ghicești produsul surpriză sau produsele surpriză pe care, ei le pregătesc de Black Friday 2016!

Tudor Manea, general manager eMAG România, a declarat următoarele: „Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank