Ebook si audiobook de la Bookland

booklandUn nou magazin specializat în carţi de toate tipurile a aparut de câteva zile pe internet, sub numele de BookLand. Este un site primitor, fara prea multă reclamă şi care are un interes mare pentru cartile in format ebook şi audiobook. Dupa parerea mea, aceste două categorii au început să fie la mare căutare, deoarece multă preferă să îţi citească cărţile pe tablete sau smartphone. Am vazut recent la tv o ştire în care arăta câteva şcoli din capitală care au început să folosească tablete în loc de cărţi pentru cei mici. Mie mi se pare o mare prostie să îţi înveţi copilul de mic cu tablete şi telefoane inteligente. Au destul timp să le folosească cand au o vârstă mai apropiată de 18 ani.

vezi oferta întreagă aici

Pe lângă acestă specializare spre care se îndreaptă acest magazin online, mai avem şi clasicele cârţi pe care le avem în număr foarte mare. Stocurile sunt împrospătate zilnic, iar de reduceri nu duc lipsă. Avem zilnic reduceri la diferite titluri, de la cele mai noi, la cele mai populare. Pentru cei care doresc să treacă la ereadere, ei îţi pun la dispoziţie câteva din cele mai bune, la preţuri foarte bune.

Transportul pentru prima comanda de minim 75 Lei, este gratis. La fel şi după prima comandă, ai transport gratis la minim 75 Lei. O chestie mai puţin atrăgătoare pentru cititorii clasici, care nu prea scot mulţi bani din buzunar pentru transportul acasă. De exemplu, la libraria online Libris, avem transport gratis pentru orice carte. Totuşi mă găndesc că pentru început şi pentru încredere, au optat pentru această soluţie de comandă minim de 75 Lei.

BookLand îţi mai pune la dispoziţie o colecţie întreagă de filme, muzică, accesorii şi jucării. Comenzile se pun foarte uşor, iar livrările se fac în cel mai scurt timp posibil. În toată ţara, transportul sub comanda minimă este de 12 Lei, iar pentru Bucureşti 8 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank