eBook Reader sau carte?

Acum cativa ani majoritatea cititorilor de carti, utilizau cartea ca fiind singura sursa de unde puteai citi cateva randuri, despre autori preferati. Astazi, datorita tehnologiei mai avansate, majoritatea folosesc in locul unei carti, o tableta sau mai bun, gadgetul creat pentru a inlocui o carte, eBook Readerul. Aceasta are un succes mare in toata lumea, deoarece iti ofera mai multe posibilitati decat o carte sau o intreaga biblioteca.

De exemplu, cel mai bun eBook Reader este Kindle care are o diagonala de 6″, numai buna pentru a citi clar si fara sa iti obosesti ochii, cartea lui Albert Camus intitulata ” Strainul. Ciuma. Caderea. Exilul si imparatia“. Totul pe un ecran care imita culoarea foii, care iti ofera o claritare ridicata si cel mai important, nu te derajeaza deloc la ochi.

Daca te gandesti totusi, de unde sa iti cumperi cartile? pai pentru o asemenea tableta exista peste 100.000 carti online prin diferite aplicatii bine gandite pentru tine. In Kindle poti sta pana la 1000 de carti, indiferent de marimea acestora.

Acum ca se apropie inceperea anului scolar, toata lumea isi cauta carti pentru fiecare materia in parte – de ce? – pentru ca guvernul nu mai iti pune la dispozitie nici o carte gratis din care sa inveti. Pentru asta sunt magazinele online care iti ofera toate titlurile de care ai nevoie si toate editurile pentru a incepe anul scolar fara griji. O serie intreaga de edituri vei gasi pe siteul emag.ro si pe siteul libris.ro – de unde iti recomand sa cumperi toate aceste carti necesare, fiindca au reduceri bune, acum la inceput.

Tot pe libris.ro vei gasi si toate rechizitele necesare pentru acest inceput de an – de la creioane colorate pana la plastilina si echere, ai tot la dispozitie. Pana sa inceapa scoala, eu spun ca tendinta se indreapta spre eBook, iar cartile nu vor mai avea atat de multa valoare, doar pentru autorii de talie inalta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank