Early Upgrade de la Orange – păreri

Un nou serviciu foarte util a apărut acum câteva zile la Orange. Este vorba de sistemul Eary Update care îţi permite sa schimbarea telefonului in perioada contractuală de abonament. Cu alte cuvinte, dupa 6 luni în care ai platit la zi abonamentul, poţi sa faci o “cerere” la Orange pentru a-ţi schimba telefonul mobil care l-ai cumpărat impreună cu abonamentul. O chestie foarte buna şi in acelaşi timp foarte atrăgătoare, deoarece acesta nu aduce doar beneficii, ci are si câteva “defecte”, dacă le pot spune aşa.

Cum se procedează?

Toate bune şi frumoase, pana ce îţi alegi grabit un nou smartphone din oferta lor ( ai la alegere orice telefon ). Mergi la ei in magazin, stai de vorbă cu un consultat Orange, îţi face oferta şi îţi spune ca:

  • trebuie sa platesti contravaloarea abonamentului pe perioada care a mai rămas, după care îţi aplică un discount de 60%

Sa facem un calcul simplu, pentru un abonament de 100 Lei pe luna. Sa zicem ca ai trecut de cele 6 luni: deci au mai ramas  18 luni – 18 x 100 Lei fac 1800 Lei rămas de plată, la care se aplică discount-ul de 60% – aplicăm si rezultă o suma de plată fixă – 720 Lei. Mai presupunem ca ţi-ai cumpărat telefonul HTC One M8 la abonamentul de 100 Lei – dupa cele 6 luni ai platit 600 Lei, la care adaugam inca 720 Lei si mai prelungim contractul cu inca 12 luni. Adica platim in total pentru 18 luni, suma de 2520 Lei pentru un HTC One M8, la care mai aduagam si pretul iniţial al telefonului pe care l-ai platit atunci cand l-ai cumparat – 345 Euro. Mai departe te las pe tine sa faci un calcul simplu. Si îţi mai spun ceva: HTC One M8 costa 2.349 Lei la evoMAG. (datele despre abonament si telefon sunt luate exact de la Orange)

Totuşi exista şi ceva beneficii reale cu acest nou program de Early Upgrade, pentru cei care şi-au cumparat la început un smartphone mai putin performant. Acestora le recomand să încerce acest serviciu. Mai multe detalii despre acest serviciu, le poţi găsi pe pagina oficială Orange.

early

sursa foto: orange.ro/early-upgrade/index.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank