E2 Sign este noul smartphone cu amprenta digitala

Allview E2 Sign este cel mai nou smartphone lansat de compania Braşoveană din acest an. Acest model a fost prezentat cu succes la MWC din Barcelona 2015 şi astăzi se pare că a ajuns pe stocul magazinului online Allview. Cele mai importante trăsături ale acestui smartphone au fost prezentate acum câteva zile de către site-ul mobilisimo.ro, iar astăzi avem primele informaţii concrete despre acestea. Pentru prima dată un smartphone sub brand Românesc are un scanner pentru amprentă şi funcţia de telecomandă prin infraroşu.

am

La partea de specificaţii, E2 Sign are o memorie RAM de 2GB, un procesor Quad-Core MediaTek la 1,3 GHz, 16GB memorie internă şi un procesor grafic Mali 400MP. Cu toate acestea, eu aş încadra acest smartphone în clasa mid-range, cu unele trăsături de high-end. De exemplu diagonala de peste 5 inch, este un aspect pe care îl întâlnim la telefoanele de top şi care o avem şi pe acest model. Cu alte cuvinte, am putea să îl numim un phablet accesibil cu dotări bune. Diagonala de 5,5 inch nu va fi pe placul multora din voi, de aceea vă recomand să vă gândiţi de 2 ori înainte de a comanda acest smartphone, la preţul de 999 Lei.

e2

În rest, E2 Sign are o cameră principală de 8MP marca Sony IMX219, capabilă de inregistrare video FullHD, precum şi o cameră secundară de 2MP. La partea de ecran, avem o rezoluţie HD 720p, cu un panel IPS şi o sticlă de tip OGS.

La partea de software, acesta rulează pe versiunea de Android 4.4 KitKat, cu mici optimizări din partea Allview, cu care ne-am obişnuit deja. Telefonul are o mulţime de funcţii speciale printre care amintim: accesarea aplicaţiilor cu ajutorul comenzilor vocale, lumina inteligentă care îţi urmăreşte privirea, smart wake care îţi deschide telefonul cu un singur swipe, quick setting menu şi o mulţime de alte funcţii utile de editare a pozelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank