Dronele Phantom 3 aterizeaza in stocul celor de la QuickMobile

Un nou trend “ciudat” a luat avânt la noi în ţară şi anume acela de a merge la diverse concursuri unde oameni maturi se joacă cu dronele. Ei bine, toată lumea a auzit până acum de drone şi despre ce pot face ele şi cum te poţi distra cu ele. Însă nu toată lumea ştie că acestea sunt împărţite pe două categorii importante: dronele ieftine, accesibile pentru orice buzunar şi dornele profesionale, cu ajutorul cărora se fac filmări profesionale la anumite evenimente sau chiar la nunţi. Cum ar da un selfie de la o înălţime de 30 metri, cu toţi invitaţii?

dji

Din păcate dronele profesionale au ajuns destul de tărziu prin România, deoarece nu sunt la mare căutare, ca şi cele obişnuite. Însă magazinul QuickMobile s- ocupat de această problemă şi aduce în premieră Dronele DJI Phantom 3 direct pe stoc. Începând de azi, QuickMobile îţi pune la dispoziţie următoarele versiuni de Drone Phantom:

După cum putem observa, preţurile sunt destul de piperate, ceea ce înseamnă că acestea nu mai fac parte din categoria “drone de jucarie”, ci fac parte din drone cu ajutorul cărora poţi face bani frumosi.  Cât despre drona Phantom 3, trebuie să ştii că aceasta poate zbura la altitudini  de până la 6000 m, are o viteză maximă admisă de maxim 16 metri pe secundă şi o autonomie de până la 25 de minute. Mai mult, aceasta poate urca pe verticală cu o viteză de 5m/s şi poate ateriza cu o viteză de 3m/s. Deoarece se ridică la o altitudine foarte mare, drona beneficează de un GPS incorporat, în cazul în care vântul este prea mare şi se pierde.

Cel mai special aspect la acest tip de dronă, este acela că are in dotare un aparat foto profesional şi posibilitatea de a plana cu un grad mare de stabilitate pentru realizarea pozelor.

De la QuickMobile, dronele Phantom pot fi achiziţionate şi în rate, ceea ce ar fi ideal pentru cei care doresc să înceapă o mică afacere cu aceasta dronă. Stocul este limitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank