Doua variante mai mici pentru X2 Soul

Cei de la Allview, au postat recent pe reteaua de socializare Facebook, o poza in care ne este prezentata viitoarea familie de telefoane X2 Soul, care se remarca prin grosimea foarte mica, dar si prin performanta si calitate. Daca acum cateva luni a fost lansat X2 Soul, Allview pregateste doua telefoane noi care se vor asemana foarte bine cu X2 Soul – din imagine putem observa ca avem de a face cu o varianta Mini X2 Soul si o varianta Twin.

Ca si o speculatie, cel Mini va avea specficatii comparabile cu cele ale lui X1 Soul mini, iar varianta Twin, va fi probabil echipata cu un procesor Quad-Core MediaTek la 1.7GHz, 1GB memorie RAM, 8GB memorie interna si un procesor video Mali 450 MP.

Tot din imagine putem observa ca varianta Mini, va semana putin cu Lumi 925 la partea de design, iar varianta Twin, se asemana parca cu Huawei Ascend P7.  Alte date despre telefoane nu stim, dar cat de curand Allview, va lansa aceste doua smartphone-uri ultra-subtiri. Varianta Twin va fi un model Dual-SIM iar varianta Mini, va fi Single SIM.

Daca vrei sa fii la curent cu lansarea telefoanelor, lasa un Like la pagina oficiala. Tu ce crezi despre telefoanala Allview? Lanseaza prea multe telefoane?

x2family

sursa: allview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank