Doua televizoare Smart cu 500 Lei discount

In ultima perioadă am avut parte de foarte multe campanii de reduceri, in special de la eMAG, Flanco si Altex. Produsele aflate la reduceri au trecut foarte bine, fiindcă discount-urile erau reale iar cei care au urmărit preturile cu atenţie înainte de această perioadă, s-au convins şi au comandat produsul dorit. Insă partea proastă abea acum incepe, deoarece aceste campanii de reduceri se vor termina in această saptamană, mai exact in data de 27 Octombrie. Vor mai fi probabil ceva reduceri in timpul saptamanii, dar cu discount-uri foarte mici. Probabil că vom mai avea ceva reduceri bune in noaptea de Halloween la eMAG si Flanco.

Pană atunci, eu am găsit in oferta celor de la eMAG două televizoare Smart din care unul 3D, la preturi foarte accesibile pentru orice familie care îşi doreste un televizor bun in apartament. Am ales aceste două modele de la producatorul Samsung, deoarece mi se pare ca au cele mai bune televizoare Smart. Doar astăzi si măine le mai poti cumpăra impreună cu un discount de 500 Lei, respectiv 600 Lei. Aşadar, avem următoarele modele:

40

Smart Led 40H5500

 

Acest model de la Samsung, 40H5500 are o diagonală absolut perfectă pentru cei care doresc sa vizioneze un film la calitate maximă dar si pentru cei care au o suprafată de peste 50 mp in cameră sau sufragerie. Televizorul face parte din generatia a 4-a, care a fost lansată la începutul acestei veri. Deci o sa ai parte de un Smart TV care utilizează noua tehnologie LED, care este cunoscută prin faptul că are un consum de energie redus si iti oferă cele mai naturale culori. Calitate foarte bună a imaginii si un aspect futurist dat de rama foarte subţire si de piciorul super slim. In total o greutate mică si materiale foarte atent finisate. Când este stins, o să ai impresia ca nu are aproape deloc ramă. Rezolutia FullHD îţi  oferă cea mai bună claritate, pentru diagonala de 101 cm. În dotare mai intră căteva porturi aboslut esentiale, cu care poţi să îl conectezi la aproape orice dizpozitiv compatibil. Un televizor Smart echipat cu tot ce trebuie pentru a-ţi transforma camera intr-un cinema. Doar azi şi măine îl mai poti cumpăra de la eMAG la pretul de 1.899 Lei – comandă acum – discount 500 Lei.

32

Smart 3D LED Samsung 32H6200

Al doi-lea model este televizorul Smart 3D 32H6200 care a fost lansat la inceputul acestui an. Acesta are o diagonala putin mai mica decat cel de sus, dar care pastrează aproape aceleaşi specificatii pe care le are si 40H5500. Doar că modelul acesta are posibilitatea de a reda imagini in 3D, pe care le poti vedea doar cu ochelarii 3D. Trebuie să iţi cumperi o pereche imediat, dacă doresti sa cumperi acest model. La prima vedere putem observa ca şi acesta are o rama subţire şi un design destul de ok pentru acest an. Stabilitate foarte bună datorită celor două picioare fabricate dintr-un material foarte solid şi o greutate mică de doar 6,1 kg. Este perfect pentru o cameră care nu depaseste suprafata de 35-40 mp, deoarece are o diagonală de 80 cm cu o rezolutie FullHD. Un pic densitatea este mai bună la acest model, dar diferenta vizibilă la ochi nu este. La interior avem un procesor Quad-Core, care iti va permite sa navighezi foarte rapid prin aplicatiile acestuia. Eu îl recomand cu caldură, chiar dacă este un model mai vechi, dar care înca îşi pastrează calităţile de top pentru acest an. Comandă-l acum de la eMAG la doar 1.599 Lei discount 600 Lei.

Dacă esti in cautarea unui televizor bun, de marca renumită şi la un pret accesibil + o reducere de minim 500 Lei, îţi spun că aceste două modele de la Samsung sunt cea mai bună alegere! Doar azi şi măine 26 Octombrie o să mai fie disponibile la aceasta ofertă. Pană de Halloween sau Black Friday nu mai este mult timp, aşa ca strange-ţi banii de pe acum! eMAG pregateşte surprize foarte mari anul acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank