Doua carti la pret de una

Editura Humanitas îţi oferă săptămâna aceasta o oferta de nerefuzat: dacă comanzi începând de astăzi, oricare două carţi de la această editură, vei primi încă una gratis. Mai pe scurt, 2*1 gratis. În această promoţie intră aproape 200 de titluri, dintre care două vor fi cu siguranţă pe gustul tău. Nu trebuie sa platesti cele mai scumpe şi pe cea mai ieftină să o primeşti gratis –  alegi orice titlu şi tu hotărăşti pe care le plateşti şi care nu. Majoritatea carţilor au preţul cuprins între 15 şi 45 Lei, ceea ce înseamnă că vei face o afacere foarte bună.

oferta completă 2+1 gratis

Humanitas îţi pune la bătaie carti din aproape toate categoriile, iar aici discutăm de: carţi de beletristică, jurnale şi memorii, religie, ştiinţă şi tehnică. Cele mai bine vândute carţi de la aceasă editură sunt: În căutarea fericirii, Scurta istorie a timpului, Acum stiu cine sunt, Marele Plan, Şase lecţii uşoare si Universul într-un singur atom.

Această ofertă este disponibilă doar la librăria online Libris, de unde aproape toată lumea îşi cumpără carţile. Totul o sa fie pe placul tău, deoarece ai transport gratis la tine acasă, indiferent de ce comandă faci.

humanitas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank