Doar azi editura Rao la jumătate de preţ

Editura RAO este una dintre cele mai importante edituri din Romania, având ca politică editorială publicarea de traduceri din limbi străine. RAO editează deopotrivă fictiune şi nonficţiune, în serii de autor (Camus, Gide, Satre, Kafka, Marquez, Faulkner, Hesse, Dan Brown, Tolkien, John Grisham etc) sau în serii tematice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi tineri. Editura Rao oferă o gamă variată de cărţi pentru copii, cu un puternic accent pus pe sectorul enciclopedic.

Astăzi, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun care ne bat la uşă, librăria online Libris a dat startul astăzi unor reduceri de 51% la peste 1800 de titluri, care cuprinde 18 titluri. În tot această ofertă, găsim următoarele cele mai bine cotate cărţi ale momentului: Inferno, de Dan Brown, Hobbitul, Îngeri şi Demoni, Amurg Partea 2, Dora Bruder de Patrik M şi celebra carte a lui Dan Brown “Fortăreaţa digitală. Toate aceste titluri enumerate special ca şi o recomandare pentru tine, le poţi achiziţiona doar azi la o reducere de 51%.

Reducerea se va termina la ora 12 fix, iar până atunci ai suficient timp pentru a verfica toată oferta la Libris. Livrarile se fac gratis, oriunde te-ai afla. Comanda acum un cadou de Crăciun, de la o editură cu renume!

libris rao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank