Doar azi: 4 edituri la jumătate de preţ

După cum ne-au obişnuit cei de la Libris cu reduceri fulger în diferite zile, astăzi a venit rândul la 4 edituri foarte bine cunoscute de către iubitorii de carti care au ca si temă principală, dezvoltarea personală. Aşadar doar astăzi avem la reducere cartile de la editurile: House of Guides, Univers, Amaltea si Amsta Publishing. Un total de peste 400 titluri intră la o reducere de 50%, peste care îţi recomand să te uiţi cu atenţie, deoarece sunt câteva cărţi foarte renumite peste hotare, care ar merita să le citeşti.

vezi oferta completă

Majoritatea titlurilor se încadreză in categoria de preţ 11-30 Lei şi câteva excepţii ce depăşesc pragul de 50 Lei. Majoritatea carţilor sunt scrise autorii străini, care încearcă sa ne schimbe perspectiva asupra anumitor chestii esenţiale din viaţă. Printre cele mai bune carţi din acestă campanie de reducere, menţionez: Nevoile Lui, Nevoile Ei; Începe să gândeşti; Dezvoltă liderul din tine; persuasiunea, arta de a obţine ce doreşti; Arta de a-ţi gestiona viaţa.

Cu încredere şi cu recomandare poţi sa citeşti orice titlu menţionat mai sus. Nu uita însă, reducerea de 50% este valabilă doar astăzi 30 Octombrie! Libris îţi oferă transport gratuit la orice comandă, în această zi! Numai bine!

doar astazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank