Detalii noi despre Galaxy A7

Un nou smartphone de la Samsung aşteaptă sa fie lansat anul acesta. Modelul Galaxy A7 a apărut pentru prima dată pe internet acum câteva săptămâni bune. Până în momentul de faţă nu aveam aproape nici o informaţie despre acest model misterios de la Samsung – unele surse sugerau doar că acesta va fa face parte din familia Alpha si ca va fi primul smartphone de la ei, echipat cu un procesor pe 64-bit.

Astazi, datorită unor surse sigure am aflat mai multe detalii despre acest smartphone misterios. În primul rând acesta va fi echipat cu presupusul procesor pe 64-bit, tractat la o viteza mai mica si 8 nuclee. Totul pe un chipset Snapdragon 615. In al doi-lea rând au aparut primele detalii mai exact despre celălalte componente hardware, dupa cum urmează: un procesor grafic Adreno 405 si 2GB RAM. Memoria internă probabil va fi de minim 32GB şi maxim 128GB.

În dotare mai intra o cameră principala de 12MP

Mai cunoaştem câteva detalii despre: diagonala care va măsura 5,2 inch si rezolutia FullHD din care reiese o densitate foarte bună de peste 400 ppi. Galaxy A7 va fi prezentat la urmatoare conferinţă oferita de Samsung, in urmatoarea lună. Despre preţul său se spune ca va depaşi pragul de 500 Euro la lansare, ceea ce înseamnă ca la noi va ajunge la peste 580 Euro in final.

Cât despre partea sistemului de operare, acesta va rula pentru început versiunea de Android 4.4 KitKat. Eu sper ca şi acest model nou, sa fie construit pe o carcasă din aluminiu – pentru că Galaxy Alpha si Galaxy Note 4 arată superb.

bench

sursa: gfxbench

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank