Dell Inspiron 3531 cu tableta Vonino cadou

dell

Probabil cel mai accesibil laptop marca Dell vine acum la pachet cu o tableta marca Vonino inclusa in pret. Aceasta oferta este disponibila la Flanco, iar comanda o poti face de aici. Inspiron 3531 este un laptop dedicat celor care isi doresc un laptop accesibil, frumos si cu specificatii decente. In plus, vei primi cadou o tableta Vonino Otis HD de 8GB, care costa 269 Lei la Flanco. O afacere destul de buna, deoarece daca ai un smartphone, nu iti mai trebuie decat o tableta si un laptop. O sa fii echipat cu tot ce trebuie, pentru ca sa te poti numi o persoana care tine pasul cu tehnologia.

Specificatii si pareri

Laptopul Dell 3531 vine echipat cu un ecran care utilizeaza tehnologia LED si care masoara 15,6″ in diagonala. Rezolutie foarte buna de 1.366 x 768 px si un contrast foarte puternic, datorita tehnologiei TrueLife. Acest ecran nu oboseste ochii si are un consum redus de energie. De aceea, acumulatorul o sa reziste cu cel putin 10% mai bine decat in cazul ecranelot de tip LCD sau alte tenhnologie mai veche.

In interiorul lui avem un procesor marca Intel, Celeron bazat pe tehnologia de 22nm. El este tractat la o frecventa destul de buna, 2,1GHz, dar se poate mari prin intermediul aplicatiei TurboBoost, care iti poate duce procesorul la 2,6 GHz. Placa video este integrata in placa de baza, iar aici vobrim de o placa video de putere mica, capabila totusi sa ruleze anumite jocuri de generatia “12. Pe partea de memorie RAM stam bine, deoarece avem doua sloturi pentru memorii, iar una din ele este ocupata de o placa care are capacitatea de 4GB, la frecventa 1.60 Mhz.

delll

HDD-ul are o capacitate de 500GB, la o rotatie de 5.400 rpm. Pe partea de conectivitate, acesta are urmatoarel porturi disponibile pe laterale: 2x USB, 1 iesire audio, 1 iesire HDMI, precum si cititorul de carduri SD. In partea frontala avem o camera web care spre surprinderea mea, este capabila sa captureze clipuri in format 720p. Cei de la Dell promit o autonomie de pana la 6 ore jumate pentru acest model, iar eu cred ca mai mult de 4-5 ore la o utilizare putin peste mediu, nu va rezista.

Constructie de buna calitate, balamale care rezist la cel putin 50.000 deschideri/inchideri, precum si un sistem de aerisire foarte eficient, care nu lasa caldura sa stationeze in interiorul acestuia. Partea cea mai buna a acestui laptop, este ca vine echipat cu Windows 8 – care dupa mine, este cea mai reusita versiune de la Microsoft de pana acum.

Cateva cuvinte despre tableta Vonino Otis HD

Desi are un pret destul de mic, tableta Otis HD are o memorie interna destul de mare ( 8GB ) din care vei ramane cu aproximativ 6GB. Nu este o tableta atat de stralucita, dar raportata la specificatiile lui Dell 3531, pot spune ca este absolut suficienta pentru tine. Are un procesor Dual-Core, o rezolutie destul de buna si o diagonala generoasa de 7″. In plus memoria interna o poti extinde cu ajutoru unui card microSD.

Cred ca acest pachet o sa iti vina foarte bine, de aceea iti sugerez sa iti pui comanda acum, fiindca aceasta promotie este limitata.

otis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank