De unde mai poti achizitiona un iPhone 6 ?

 

6+iPhone 6 a ajuns foarte rapid in Romania, multumita unor magazine care au fost foarte interesate de acest model si care au inregistrat vanzari “ultra rapide” – mai pe intelesul tuturor – stocurile s-au epuizat in cel mult o zi. Totusi intrebarea cea mai importanta pe care si-o pune multa lume, ramane: unde mai este disponibil iPhone 6 pe stoc?

Incetul cu incetul,  quickmobile au afisat primii preturile pentru iPhone 6, dupa care au urmat cei de la eMag, Cel, Flanco si Altex. Stocurile s-au epuizat aproape total la fiecare magazin, insa cei de la quickmobile inca il au la precomanda. Adica nu au produsul pe stoc.

La cel mai mare magazin online din Romania, eMag stocul de iPhone 6 s-a epuizat in mai putin de 2 ore – au avut pe stoc aproximativ 150 bucati, dupa care au inlaturat produsul din oferta lor. Astazi insa au adus un nou lot de iPhone 6 care si el, la ora actuala este epuizat. Nici cei de la Flanco care au avut un stoc destul de mare, in final s-a epuizat si el. Totusi, de unde mai putem comanda un iPhone 6 la cel mai mic pret? – raspunsul este foarte simplu: de la eMag, cand ajunge pe stoc. Aici avem cel mai mic pret de pe piata – pentru un iPhone 6 16GB Gold trebuie sa scoti din buzunar 3.699 Lei – adica cu 300 Lei mai ieftin decat pe orice alt site online. Acum cateva zile avea un pret si mai mic : 3.499 Lei.

Deci daca vrei cel mai mic pret pentru iPhone 6 16GB, iti recomand sa verifici stocul la eMag si sa pui comanda de indata. Nu de alta, dar fii sigur ca stocul se va termina foarte repede. Te poti uita si peste stocul celor de la Flanco aici, dar pretul unui iPhone 6 16GB GOLD este de 3.999 Lei, ca si pe restul site-urilor. Cel mai mic pret la iPhone 6 este la eMag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank