Curierat pe bicicleta la Cluj-Napoca

velo

O idee foarte buna pentru aglomeratia care o vezi in fiecare zi in Cluj-Napoca. Masini peste masini si cozi care parca nu se mai termina, mai ales dimineata cand toata lumea merge la scoala, servici, piata si seara, cand lumea se intoarce acasa. Firmele de curierat pierd mult timp cu masinile prin oras, iar livrarea coletului nu se mai face la timp. O idee rezolvare la aceasta problema cu livrarea de colete la timp, i-a determinat pe cativa tineri din Cluj sa porneasca o afacere cu care promit sa rezolve in cel mai scurt timp posibil problema.

Au luat exemplul unor firme de curierat din alte tari si au pus bazele unui serviciu de curierat pe bicicleta.  Asa a luat nastere numele de “Velo Express“, cu motto-ul “curierat pe doua roti“.

Cu acest tip de curierat, cred ca vor livra coletele la timp, iar firmele mai mari ar putea sa fac un mic contract de livrare cu ei, atunci cand se extind mai mult. In Cluj-Napoca avem deja destule spatii amenajate pentru biciclete, deci mare problema in trafic nu va fi.

Ce se poate livra cu bicicleta? 

  • colete de dimensiuni maxima 40 x 30 x 20 cm si cu o greutate care sa nu deapseasca 10 kg.
  • nu se transporta perisabile, animale, obiecte scumpe si bani
  • fructe proaspete la birou

In cat timp se face livrarea si ce preturi au?

livrare

Transportul se face in cel mai scurt timp posibil, iar daca vremea este nefavorabila, se accepta mici intarzieri( nu mai mult de 30 minute ). Livrarea se poate face aproape in tot judetul Cluj, in maxim 6 ore. In plus, ai posibilitatea de a verifica coletul timp de 5 minute la primire. Deci totul se face in siguranta, iar viteza este cheia succesului la Velo Express.  Acestia iti mai pun la dispozitie si livrari speciale, precum cadouri la anumite persoane, distributie publicitara, cumparaturi la domiciliu si de curand au lansat o aplicatie pe Android foarte utila. Mai multe gasesti pe site-ul oficial Velo Express.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank