Cumparaturi cu creditul Volksbank

O nouă oportunitate de a cumpăra produse online în rate, a apărut acum câteva zile din partea celor de la Volksbank. Această facilitate este foarte importantă pentru cei care nu îşi permit de exemplu un smartphone fără abonament sau cei care nu îţi permit să îţi schimbe vechiul televizor cu tub catodic din cameră. Însă, de acum înainte, cu ajutorul celor de la Volksbank, acest lucru va dispărea şi dorinţele tale se vor putea îndeplini.

Tot ce trebuie să faci, este să îţi comanzi acum produsul preferat de la magazinele recomandate de mine (eMAG, Flanco), pe care îşi recomand să îl alegi cu foarte mare atenţie, după care accesezi Creditul Volksbank şi vei fi sunat de un reprezentat al acestei bănci. Totul este foarte simplu, însă ştiu că problemele apar la partea de credit. Aşadar să vedem ce anume şi ce ne trebuie pentru acest credit de la Volksbank:

  1. În primul rând, avem de a face cu un credit de consum, prin care te poţi imprumuta cu maxim 70.000 Lei, ai o dobândă fixă de 6,99% la care se mai adaugă un Robor pe 6 luni.
  2. În al doi-lea rând, este un cred fără ipotecă imobiliară.
  3. În ultimul rând, avem o perioadă fixă de rambursare a creditelor de 5 ani

Exemplu de calcul:

  • Pentru un credit de 10.000 Lei, acordat pe o perioadă de 5 ani, rata lunară se ridică la 209,81 Lei, rata anuală a dobânzii*)este 8,84%, cu DAE** 9,88% şi valoarea totală de rambursat ajunge la 12.588,60 Lei.

Bineînteles că nu o sa avem nevoie de 10.000 Lei pentru a ne cumpăra la discreţie produse electrocasnice sau telefoane. Eu îţi recomand să nu depăşeşti suma de 5.000 Lei, deoarece ai posibilitatea de a avea o rată mai mică, cu un DAE mai mic şi perioadă mai mică de contract.

Pentru ca tot procesul să fie şi mai simplu, cei de la Volksbank îşi mai pun la dispoziţie Cardul 55, cu care poţi să îţi faci cumpărăturile din magazin sau online în orice colţ al lumii sau poţi obţine o refinaţare a unui credit deja scos de la o altă bancă.

vol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank