Cum va arata iPhone 6?

Potrivit unor surse de pe internet, iPhone 6 va fi lansat in doua modele – unul mai mic si unul mai mare. Cel mic, va avea o diagonala de 4,7 inchi si va masura pe inaltime 137 mm, pe latime 66 mm si in grosime, doar 7 mm. Cel mare, va avea o diagonala de 5,7 inchi si va masura in inaltime 157 mm, in latime 77mm si in grosime 6,7 mm, fapt ce il va pune direct in clasa de telefoane numita “phabelt” – adica un telefon cu o diagonala prea mare, care tinde spre diagonala unei tablete.

Ce mai stim despre cele doua telefoane, este ca ele vor avea un design asemanator cu iPhone 5, adica vor avea colturile foarte rotunjite, si vor fi construite pe un schelet din aluminiu – acestea potrivit primei poze cu “husa” pentru iPhone 6.

husa

Husa iPhone 6 – 5,7 inchi

 

Tot potrivit surselor de pe internet, cei de la Apple s-au gandit ca prima data sa fie lansat varianta mai mica anul acesta, iar varianta mai mare, anul viitor. Probabil ca nu vor face acest lucru, deoarece rivalii sai – Samsung si HTC au lansat deja cele mai puternice telefoane – Galaxy S5 si HTC One M8.

ip6

4,7″ stanga si 5,7″ dreapta

ip66

iPhone 5S, 4,7″, 5,7″, iPad mini

sursa: macrumors

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank