Cum se mai învărte Pământul în 2015 ?

seic

Probabil cea mai stupidă stire din această săptămână vine din parea unui cleric arab, care susţine că Pământul pe care locuim acum nu se mai învărte în jurul soarelui, ci este staţionar şi universul întreg se mişcă în jurul nostru. Toata această afirmaţie vine cu câteva argumente la fel de stupide:

dacă plecăm din China cu un avion spre România, el nu zboară practic, ci România vine spre noi – deci nu avem decăt să stăm în aer cu avionul şi ajungem în ţară! iar dacă s-ar învărti invers, nu am ajunge niciodată in România!

Şi mai ciudat este că toată această afirmaţie care a devenit virală pe internet, a aparut tocmai când se împlineau 450 de ani de la Galileo Galilei, care a fost primul om care a susţinut ideea că Pământul se mişcă în jurul soarelui.

Ca totul să fie şi mai logic, cel care a facut această afirmaţie este şeicul Bandar Al-Khaibari – adică o persoană despre care eu cred că banii i-au furat mintea. Voi ce credeţi, toate se miscă în jurul Pământului sau nu? Până la urmă, nu imi dau seama cum de i-a venit o asemenea idee…

sursa: al arabiya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank