Cum iti instalezi televizorul acasa?

instalare

Tocmai ti-ai cumparat un televizor super scump si nu stii cum sa il instalezi?; ai cumparat si un suport special de perete sau un stand pentru a avea cea mai buna priveliste asupra televizorului?; Nu stii cum sa le montezi toate la un loc? Nu iti mai face probleme, deoarece acum exista serviciu special oferita de Flanco pentru asa ceva. tot ce trebuie sa faci, este sa ai acasa televizorul standul si sa te gandesti bine unde ai vrea sa il pozitionezi. Nu trebuie insa sa ai produsele cumparate de la Flanco exclusiv, le poti cumpara de la oricare alt magazin.

De unde il poti comanda?

Acesta este un serviciu special si foarte nou la noi in Romania. Nu este gratis, iar “service-ul” il poti comanda de la Flanco, la un pret de 45 Lei. Echipa se va deplasa la tine in cel mai scurt timp posibil, iar deplasarea pana la tine, nu costa nimic, indiferent de unde stai. Momentan exista o lista mica de judete in care acest serviciu este disponibil, dar pe viitor, acesta se va extinde in toata tara.

Ce cuprinde acest service?

– Desfacere, inlaturare ambalaj, verificare produs
– Montare masa, suport si fixare TV
– Conectarea la reteau de cablu TV
– Conectarea la reteaua electrica
– Punere in functiune si proba de functionare

Dupa cum am mentionat mai sus, acest servicu este disponibil doar in urmatoarele orase: BUCURESTI, CRAIOVA, PLOIESTI, BRASOV, TIMISOARA, CLUJ, CONSTANTA, ARAD, ORADEA, TG MURES, IASI, BRAILA, DEVA, PIATRA NEAMT, RESITA, BAIA MARE, BISTRITA, TG JIU, BACAU, MEDIAS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank