Cum iti dai seama de un Galaxy S5 fake?

Dupa cum stim, inainte ca marele Galaxy S5 sa fie lansat, au aparut in China cu aproximativ 2-3 saptamani, primele modele de S5 care au fost produse dupa cateva aspecte care au aparut pe internet de tip “leak” – adica dupa carcasa, dupa ceva poze lucrate in photoshop si altele.

care este adevarat?

care este adevarat?

Insa dupa lansarea oficiala a acestuia, au aparut in cel mai scurt timp si modele fake la niste preturi foarte atractive. Cele mai proaste copii le gasesti supre pretul de 70$. Cele mai reusite si care sunt aproape identice, costa de la peste 100 $ in sus. Un exemplu bun este telefonul produs de Goophone, care costa undeva la 90$ si care seamana in proportie de 80% cu cel original.

Important este faptul ca, la noi in tara au ajuns deja cateva replici care sunt foarte bune – adica sunt niste produse mai atent lucrate, iar la partea exterioara, daca nu ai ochiul format pentru ecranul AMOLED, nu prea ai cum sa faci diferenta.

POZE Galaxy S5 FAKE

-pozele sunt reale si surprind un S5 cu procesor MediaTek, memorie RAM 2GB – este liber de retea si dupa cum poti observa este aproape identic cu cel original-

Diferente intre Galaxy S5 si S5 fake

Diferenta mare insa este la partea de hardware cat si pe partea software. Cele fake sunt dotate cu un chipset MediaTek de calitate inferioara lui Qualcomm, cu un ecran de proasta calitate, care imita AMOLED-ul in proportie de 60%.

Partea cu Dual-SIM pica, deoarece s-au prins si chinezii, ca nu mai tine vrajeala cu ea, fiindca romanul se teme de telefoanele DuaL-SIM. Desi multe telefoane sub brand Roamnesc sunt de tip Dual-SIM. Dar nu si in cazul lui Galaxy S5.

Calitatea camerei lasa de dorit, iar in cel mai bun caz avem o camera pe spate de 8MP impreuna cu un “zenzor” sub care este ascuns un LED.Si interfata camerei lasa de dorit,deoarece este foarte “saraca” la optiuni si timpul de capturare este mare.

Softul utilizat este si el asemanator, dar nici intr-un caz nu seamana si nu se misca ca si pe un S5 – adica pe varianta fake acesta are lag, agata si nu are “elasticitate” deloc.  Nici interfata TouchWiz nu seamana, ci este doar ceva launcher care seamana cu acesta.

Pe partea de cutie, se pot vedea diferentele, doar daca ai ambele carcase una langa alta. In cutie mai gasesti niste casti de slab calitate, precum si un adaptor de parete de proasta calitate, care se incalzeste foarte repede si iti incarca telefonul in timp lung.

s5fake.cutie

Tot in cutie, o sa ai surpriza sa gasesti doua baterii – fapt ce este absolut ridicol, ca cei de la Samsung sa iti puna doua acumulatoare – de parca unul se va strica foarte repede. Deci si acumualtorul este de slaba calitate.

Totusi ca sa iti dai seama cu adevarat, cum arata un Galaxy S5 fake, vezi video-ul de mai jos:

 

sursa: youtube

Tu ce parere ai despre acest fake? este reusit sau nu? Ai stii sa faci diferenta, daca vine cineva pe strada si iti vinde un Galaxy S5 la pretul de 2.000 Lei? Sau mai ieftin.. ?

*vezi noul articol despre iPhone 6 Fake – cum iti dai seama, vezi aici.

Comments

  1. By Emma

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank