Cu Tenda poţi câştiga un Audi A1

Dacă a venit momentul în care trebuie să îţi schimbi routerul sau ai nevoie de un switch nou pentru firma casa ta, trebuie să ştii ca la eMAG este o super tombolă în care dacă cumperi orice produs marca TENDA, poţi câştiga un autoturism Audi A1. Tot ce trebuie să faci, este să îşi comanzi până în data de 8 Februarie orice switch, router, adaptor, plăci de reţea sau antene. După ce ţi-ai pus comanda, vei intra automat în lista participanţilor la această tombolă.

Eu am decis că a venit momentul să imi schimb routerul oferit de furnizorul de internet, deoarece are un semnal destul de slab, care se pierde la aproximativ 13 metri. Am avut de ales dintre multe routere, dar cum am văzut această tombolă, am decis să imi cumpăr routerul TENDA W368R, 300Mbps. Am auzit de la mulţi prieteni care au acasă router marca TENDA şi sunt foarte mulţumiţi. Semnal bun, viteză la internet foarte bună chiar şi la o linie, iar despre durabilitate, trebuie să şti că acestea nu rezistă mai mult de 2-3 ani. Iar asta este valabilă pentru orice marcă.

Deci, eu te sfătuiesc să te uiţi peste toată oferta şi să te inscrii la această tombolă foarte tare. Nu ar strica un Audi A1 după sărbători!

audi

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank