Crazy Days la eMag – produse Philips la promotie

philips

Daca acum cateva zile, la eMag, s-au sarbatorit zilele Samsung, astazi a venit randul celor de la Philips sa serbeze aceasta zi. Asa ca au lansat Philips Crazy Days pentru perioada 18 Iulie – 21 Iulie 2014. Astazi am intrat  eu pe siteul eMag si am observat ca sunt reduceri la toate produsele marca Philips. Ele nu sunt chiar asa de mari precum spune promotia, dar undeva la 5% – 10% au totusi reducere – nici chiar 40% la toate produsele. Probabil produsele foarte scumpe au reducere de 40%.

Am navighat putin prin oferta lor, iar pe categoria mea preferata, adica telefoane si tablete, nu am gasit ceva sa ma imrpesioneze si sa isi merite banii ( cu tot cu reducere ). Insa alte tipuri de produse mi-au atras atentia, precum ramele foto, care au 20% reducere, ceea ce mi se pare convenabil si monitoarele Philips, care au si ele reducere de pana la 20% – mai exact am observat un monitor cu o diagonala de 23″, HDMI,FullHD, IPS si cu margini subtiri, la pretul de 679 Lei, cu o reducere de 17%.

monitor.23

Un alt aspect, care mi-a atras atentia, este faptul ca cei de la eMag promoveaza produsele care se pot vinde prin eCredit – adica poti sa iti cumperi de exemplu un TV Smart pe rate, fixe si fara dobanda prea mare – undeva la maxim 10% dobanda. Actele ti le aduce cureirul acasa, iar tot ce trebuie sa faci, u este sa listezi o adeverinta de venit, sa o duci la firma la care lucrezi si sa o completezi. In rest, cei de la eCredit se vor ocupa de toate. Livrarea produsului o vor face foarte rapid, iar in proportie de 90%, creditele se aproba. Deci daca vrei sa iti cumperi un TV nou, iti recomand sa o faci acum, prin eCredit de la eMag.

In rest, eu iti recomand sa rasfoiesti toata oferta si sa te decizi, ce vrei sa iti cumperi de la Philips cu ocazia acestei reduceri de 3 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank