Comparaţie 3G vs 4G la Orange

O nouă reclamă de la Orange mi-a atras atenţia acum câteva zile, iar astăzi am reusit să o surprind mai atent şi am facut două screen-shoturi pentru a avea exact despre ce o să vorbesc. Subiectul principal din reclama respectivă este: cum poţi să îţi sincronizezi muzica ta preferată pe telefonul tău. Aşadar cei de la Orange au instalat aplicaţia Deezer pe două telefoane mobile şi anume – Xperia E1 şi iPhone 5. Primul model suportă doar conexiunea 3G, pe când al doilea model suportă 4G. Oricum nu avem în România o reţea 4G adevărată, dar să o lăsam aşa cum spun ei – este doar o retea 3G îmbunătăţită.

Deci, ce ma enervat pe mine la culme, este comparaşia dintre aceste două modele: adică ei au pus la comparaţie un smartphone de 420 Lei cu unul de 2.300 Lei. Xperia E1 are specificaţile unui smartphone de clasă low, pe când la iPhone 5 discută de componente hardware mult mai noi şi mai puternice. Mulţi dintr voi o să spuneţi că aceste deosebiri nu contează, iar eu vă contrazic total. Compară orice smartphone care este sub 500 Lei, cu unul de 1.500 Lei, ambele să fie 3G şi o să vezi diferentă la viteza de internet.

Cred că cei de la Orang au dorit doar să arate căt de rapidă este reţeaua lor 4G. Dacă doreau o comparaţie adevărată, trebuia să aleagă cel puţin un iPhone 4S sau un Galaxy S3. În plus, sistemul de operare este mult mai bine optimizat pentru o viteză mai bună pe internet, decât cele care rulează pe Android.

4g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank