Comanda noul Xiaomi Redmi 3 de la QuickMobile

Noul smartphone lansat luna trecut de Xiaomi, ajunge azi în stoc la QuickMobile. Este vorba de cel mai performant ”Redmi” din clasa lui și unul din cele mai accesibile smartphone-uri de pe piață care îți oferă un design premium și specificații foarte bune. Redmi 3 poate fi achiziționat începând de azi prin QuickMobile la prețul de numai 849 Lei. Telefonul beneficează de o carcasa metalică și un capac spate prevăzut cu o textură ”Stylish”.redmi 3 pretRedmi 3 este disponibil doar în varianta cu 16GB memorie internă, Dual-SIM 4G, pe culorile alb, negru și auriu. La capitolul specificații Redmi 3 este echipat cu un ecran ce măsoară în diagonala 5.0 inch, rezoluție HD 720p și un panel IPS, acoperit de o sticlă de protecție. Mai spre interiorul lui, găsim un procesor Octa-Core Cortex A53 tactat la 1,5GHz, respectiv 1,2GHz pe un chipset Qualcomm Snapdragon 616, alături de procesorul grafic Adreno 405. Ambele chipseturi sunt din noua serie lansată de Qualcomm, ceea ce înseamnă un plus la capitolul performanță.

Lângă acestea avem o memorie RAM de 2GB, un slot pentru microSD și Android 5.1 Lollipop, pentru ca totul să ruleze impecabil. La capitolul cameră, Redmi 3 aduce un senzor de 13MP cu PDAF ( focus în 0,1 secunde), f/2.0, LED flash și un senzor secundar de 5MP cu unghi larg.  Totul este susținut de acumulator cu capacitatea de 4.100 mAh, ce promite o autonomie de cel puțin o zi și jumătate la o utilizare normală.

La partea software, Android 5.1 Lollipop vine echipat cu MIUI versiunea 7, care este foarte bine optimizată pentru un consum mic de energie și o eficacitate atunci când vine vorba de multi tasking. În slotul SIM al telefonului se poate pune atât o cartelă SIM nano, cât și un card microSD. Pentru ca telefonul să fie la noi standarde privind timpul de încarcare, Xiaomi a optat pentru opțiunea Fast Charging, care ar trebuii să îți încarce telefonul în maxim 1 oră.

Pentru cei 849 Lei, Xiaomi Redmi 3 este o alegere foarte bună, pentru cei care îți doresc un smartphone performant, la bani puțini. Chiar dacă este adus din China, QuickMobile îți oferă service la fel ca și pentru restul telefoanelor din ofertă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank