Cerinte PC pentru Call Of Duty Advanced Warfare

call

Cel mai nou joc de la Activision a ajuns foarte recent şi in Romania prin intermediul magazinului eMAG. Varianta pentru PC la Call of Dutz Advanced Warfare costa 219 Lei si poate fi adus la comanda într-un timp foarte scurt (livrările vor începe începănd cu data de 4-5 Noiembrie). Jocul este foarte aşteptat la noi în ţara, iar gammeri adevaraţi îsi pregătesc calculatoarele pe măsura jocului.

Acum căteva zile au apărut pe internet primele date oficiale despre configuraţiile minime si necesare pentru ca acesta să ruleze impecabil. Asadar avem cerintele minime după cum urmează:

  • minim un procesor Intel i3-530 la 2,9GHz sau un AMD Phenom X4 810 generaţia 2, la 2,8 GHz sau oricare alt procesor mai bun
  • memorie RAM de minim 6GB la o frecventă destul de mare peste 1066 Mhz
  • Direct X Versiunea 11 si placa de sunet compatibila cu aceasta
  • placă video: minim NVIDIA GForce GTS 450 la 1GB sau ATI Radeon 5870 la 1GB
  • de preferabil sistemul de operare sa fie pe 64 – bit – Windows 8, 7, 8.1
  • minim 5GB spatiu liber pe HDD

După parerea mea, pot spune ca această versiune nu necesită specificaţii de top. Deci jocul poate rula pe un sistem care costa nici mai mult nici mai puţin de 2.000 Lei. Cei care îşi doresc calitate si cea mai bună grafică, le recomand sa isi facă un update la sistem. Cel putin la memoria RAM ar trebuii sa îi faci un upgrade pentru acest joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank