Cele mai vandute carti la eMag

Daca scoala abea a inceput, un mare interes asupra cartilor din partea tinerilor s-a simtit in aceasta perioada, deoarece s-au cumparat destul de multe carti. Se pare ca lumea abandoneaza obiceiurile de a sta pe Facebook, Twitter si pe alte retele de socializare si a inceput sa mai citeasca cate o carte. Un mare proverb de care si acum imi aduc aminte este: ” Ai carte, ai parte” – care se pare ca prinde sa functioneze tot mai bine. Vanzari bune au inregistrat cei de la eMag, de unde poti sa iti cumperi aproape orice carte disponibila pe internet. In total magazinul eMag iti pune la dispozitie peste 100.000 carti din toate categoriile.

Cele mai vandute carti de la eMag sunt:

  1. Cincizeci de umbre descatusate – scrisa de E L James – vol 1,2,3
  2. Hotul de carti – scrisa de Markus Zusak
  3. Sub aceeasi stea – scrisa de  John Green
  4. Divergent – scrisa de Veronica Roth
  5. Inferno – scrisa de Dan Brown

Toate cele mentionate mai sus, dispoun de un discount minim de 30%, iar preturile sunt foarte bune. Eu iti recomand sa le citesti, deoarece sunt carti foarte bune, interesante si iti vor schimba cu totul viziuna despre lume, mai ales cartea Divergent sau Inferno. “Inferno” este o carte extraordinara, prima pe care am citit-o de Dan Brown, si pot spune ca m-a convins sa cumpar si alte carti scrise tot de el. Aceasta carte te tine in suspans de la prima si pana la ultima pagina. Din punctul meu de vedere este o carte foarte interesanta care te conduce prin tot simbolismul dantesc. Recomand calduros aceasta carte.

Hoţul de cărţi este o poveste despre puterea cuvintelor de a creea lumi. Cu o scriitură superb măiestrită şi arzând cu intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile poveşti ale timpurilor noastre. Recomand cu caldura si celelalte titluri, pe care eu acum le citesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank