Cele mai rentabile coolere pentru laptop

De un pic de vreme incoace, un nou accesoriu foarte important pentru laptop a devenit la mare cautare datorita faptului ca, in ziua de azi laptopurile sunt tot mai performante, tot mai dotate si cu specificatii tot mai bune. Partea proasta, este ca toate aceste imbunatatiri trebuie sa le “bagi” in acceasi carcasa “mica” de laptop, fapt ce duce la aglomerarea spatiului – care duce la cel mai neplacut rezultate – incalzirea laptpului. Bineinteles, ca omul a observat acest lucru si s-a gandit sa il “repare”, iar pentru aceasta, a introdus unul sau mai multe ventilatoare sub laptop, pentru o racire mai buna – pe scurt – cooler.

Pe piata din Romania, exista momentan o multime de producatori care “aduc” coolere de diferite forme si capacitati. Nu intotdeauna un cooler cu mai multe ventilatoare, inseamna ca este mai bun. Conteaza rotatiile, fluxul de aer si bineinteles nivelul de zgomot. Nici un cooler scump nu inseamna cu siguranta mai bun – de aceea, eu iti recomand un cooler de pana la 100 130 RON maxim. De ce? – deoarece un cooler peste acesti bani este recomandat doar pentru gammeri adevarati, iar cand spun adevarati, inseamna ca au laptop de peste 5.000 RON. Insa pentru noi, cele incadrate pana in 130 lei, sunt foarte eficiente iar pentru asta, am pregatit cateva dintre cele mai accesibile si care au un raport pret/eficienta foarte bun.

1.Cooler DeepCool N200 – cu un ventilator de 140mm, perfect pentru un laptop de 15″, foarte silentios si foarte eficient. Construtit pe o carcasa din plastic ce asigura o ventilatie superioara datorita piciarelor spate mai ridicate, care iti mai asigura si o stabilitate buna pe “birou”. Il poti cumpara de la Flanco la pretul de 49,9 RON – comanda acum

 2. Cooler Canyon N501 – un cooler reglabil, foarte eficient in orice pozitie, plus cleme care asigura o mai buna prindere a laptopului pe suportul sau. Viteza ventilator destul de mare si foarte silentios. Racite in timp foarte scurt. Este ideal pentru persoanele care isi doresc un cooler la laptop chiar si atunci cand nu sunt la birou, si au nevoie de o anumita pozitie confortabila pentru laptop – vezi oferta completa de collere canyon la Flanco – vezi aici

3. Cooler marca Serioux – fabricat din material plastic, cu o carcasar de fier pe partea principala, adica sub laptop, care iti sigura o racire superioara, datorita metalului, care disipa mai bine caldura. Avand un deisgn foarte atractiv si doua porturi USB plus unul mini USB, face ca Seroiux P500C sa fie un cooler dotat cu tot ce trebuie.

Mai exista si alte coolere, mai scumpe, mai performante, mai cu luminite mai silentioase, dar cele de mai sus sunt perfect potirivite pentru tine – adica un pret foarte bun, calitate foarte buna (adica toate sunt din plastic), dar diferentele apar atunci cand vine vorba de chestii marunte, dar scumpe. Eu iti mai recomand sa cauti in oferta celor de la eMag, deoarece la ei ai transport gratuit, il poti schimba daca nu ti se potriveste bine pe laptop, daca nu iti place, sau chiar daca vrei sa iti cumperi alt mode, il returnezi in conditii foarte simple si rapide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank