Cele mai mari reduceri la Oktoberfest 2014

Pentru cei care stau foarte bine cu banii in aceasta perioada, am pregatit o mica lista cu cele mai mari reduceri care le gasim in campania Oktoberfest 2014 la eMag. Azi dimineata am publicat un articol cu cele mai bune deal-uri pe care le poti face in aceasta perioada in care se desfasoara Oktoberfest. In lista de azi am sa aleg produsele cu cea mai mare reducere, mai exact, produsele cele mai scumpe.

De ce produsele mai scumpe au reduceri mai mari? un raspuns cat se poate de simplu: pentru ca au  de unde sa taie din pret, pe cand la un telefon ce costa 300 Lei, nu pot sa ii reduca pretul cu 50%. Asadar, produsele care intra in aceasta lista, sunt pentru cei care isi permit sa scoata din buzunar o suma insemnata. Nu numai, fiindca la eMag gasesti cateva carti cu 80% reducere ( cartile, jocurile si accesoriile pentru casa le excludem ).

Sa incepem cu cea mai mare reducere la Oktoberfest:

Pentru restul produselor la oferta, iti recomand sa te uiti aici si sa analizezi si tu putin ofertele speciale. Eu o sa merg pe un acumulator extern Belkin deoarece este la jumtate de pret, iar acum acumulatoarele externe sunt la mare cautare.

oktoberfest 2014 emag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank