Cele mai bune routere in momentul de fata

Toata lumea este in cautare de un gadget gen smartphone, tableta, laptop, tv smart si altele, dar niciodata nu se gandeste ce o sa faca cu el fara internet. Probabil o sa incerce sa il cumpere de la magazinele de profil care iti pun la dispozitie cateva sute de MB pentru navigarea pentru internet si mai nou iti ofera internet nelimitat la o viteza de rahat – de aceea eu nu recomand “abonamentele” – vezi de ce nu merita.

Ceea ce eu iti recomand, este sa te duci la ceva firma de internet adevarata, la care ai trafic nelimitat si sa iti faci o comanda cu un pachet care ti se pare tie cel mai accesibil si mai bun.

Pe langa acest lucru, eu iti recomand sa ceri pachetul impreuna cu un router wireless, pentru ca sa iti poti folosi cu usurinta gadget-ul.  Poate te intrebi “dar cum de nu imi ajunge 500MB?” – iar eu iti dau un exemplu – vrei sa te joci ceva joc nou pe care l-ai auzit de la prietenii tai, dar tu nu poti sa il scoti de pe “magazin” deoarece ai doar 500MB si jocul are 1GB – fiindca acuma jocurile si aplicatiile au crescut in dimensiune, datorita dotarilor tot mai puternice si mai avansate. Deci este un “must-have” routerul in casa.

Partea proasta vine de la firma de la care iti pui internet – deoarece ea iti va oferi un router foarte ieftin, care in magazin il gasesti sub 50RON si care nu iti ofera o acoperire si o conexiune stabila atunci cand te deplasezi prin casa. De aceea eu iti recomand cele mai bune routere pe care le poti gasi momentan in oferta celor de la eMag, dar am ales asa fel in cat sa fie si accesibile ca pret, dar si calitative. Printre cele mai bune iti recomand:

1. Router Linksys E1200 – cu o viteza de transfer de panala 300 Mbps, antena tip MIMO pentru un semnal pe o suprafata foarte mare, securitate avansata, certificat Cisco, usor de instalat si cu 4 porturi LAN. Tipul de securitate al acestuia este WEP 64/128bit, WPA2, filtrare adrese MAC. Frecnventa la care emite este de 2,4Ghz si este dotat cu doua antene puternice. In oferta de la Flanco, il poti cumpara la pretul de 149 RON – comanda acum

This slideshow requires JavaScript.

2.Router Asus RT-N10 – ideal pentru apartamentul tau sau casa ta datorita interfatei sale usor de utilizat, a securitatii sporite atunci cand intri pe internet de fiecare data, iar in raza lui de actiune nu vei gasi nici un punct mort – adica sa nu ai semnal. El este dotat cu o singura antena de 5dBi, la o frecventa de 2,4GHz, vand o rata de transfer de 150 Mbps. El potate fi achizitionat de la Flanco la pretul de la 99RON cu transport gratuit si posibilitatea de returnare in 30 de zile – comanda acum

This slideshow requires JavaScript.

Eu momentan am acasa un router mic, slabutz, dar cu care ma descurc cat de cat – la fel primit de la firma mea de internet la care sunt abonat – adica un router de 60 RON, pe care nu prea il recomand sa il utilizezi pentru laptop, dar totusi daca vrei ceva asemanator si mai bun decat al meu, dar la un pret mai mic decat al celor doua mentionate mai sus, iti recomand sa incerci router-ul TP-Link N300 TL-WR841ND care are o rata de transfer mai buna decat al meu, de 3 ori mai mare – 300Mbps si care il gasesti daca cauti la Flanco.

Important este sa iti folosesti cu grija MB oferiti la abonament si nu uita sa iti setezi telefonul sau tableta sa isi faca update doar atunci cand este conectat la o retea Wi-Fi. Router-ul este viitorul in ziua de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank