Cele mai bune aplicatii antivirus pentru smartphone

Daca tot au aparut pe internet o multime de speculatii despre cea mai mare bresa de securitate din ultimii ani numita “HeartBleed”, care s-a manifestat la nivel mondial si care a afectat majoritatea telefoanelor care ruleaza pe sistemul de operare Android, dar si serverele de la Google si multe altele. In momentul de fata, peste 1 milion de dispozitive sunt afectate de acest bug care a fost descoperit recent, de o echipa specializata in securitatea informatica.  Pentru ca dispozitivul tau sa fie protejat, am preegatit o lista cu cele mai bune aplicatii antivirus pentru smartphone-ul tau, disponibile doar in Google Play! Important este sa nu descarci  asa numitele aplicatii “free paid apk” de pe internet, deoarece chiar ele pot fi virusi.

he

Cele mai bune aplicatii:

 • Mobile Security & Antivirus – care potrivit producatorului are o rata de succes de 99,7%. Ce poate face aceasta aplicatie?
  1. protectie online
  2. protectie anti-theft care iti permite sa blochezi telefonul de la distanta doar printr-un singur sms care iti blocheaza automat telefonul
  3. scanare telefonului foarte simpla
  4. recomand sa iti cumperi varianta Premium la doar 49 RON
 • McAfee – o aplicatie foarte bine cunoscuta si renumita in toata lumea, cu o multime de premii si distinctii anul acesta. Cum te protejeaza?
  1. instalare rapida
  2. protectie online
  3. posibilitatea de backup
  4. protectie anti-theft la fel ca si ESET
  5. trebuie sa iti creezi un cont la ei pentru inceput
  6. permite blocarea aplicatiilor rapid
  7. fitrarea mesajelor
 • Bitdefender antivirus- cel mai bun antivirus pentru telefon  – nu necesita nici macar confirgurare – isi face el treaba singur. Cu ce te ajuta?
  1. te scapa de virusi cu o scanare rapid si in detaliu a tot ce ai pe el
  2. scanare la fiecare instalare a aplicatiilor noi
 • Mobile Security & Antivirus –protectie impotriva troienilor, phishing si a multor aplicatii de tip “unwanted” – cele mai multe optiuni disponibile in varianta Free. Ce poate face?
  1. iti poti controla telefon la distanta prin SMS
  2. iti poti localiza telefonul prin GPS
  3. backup securizat
  4. firewall puternic
  5. protectie online in timp real
  6. te scapa de cei mai periculosi virusi
  7. instalare rapida si scanare la fel

In mare parte, daca vrei sa ai un smartphone cu adevarat protejat, iti recomand sa cumperi versiunea Premium, disponibila in Play si care iti va aduce asistenta online garantata si o multime de functii speciale, toate la un pret foarte bun. Plata rapida si sigura. eu iti recomand sa faci cate o scanare in fiecare saptamana si sa faci update regulat pentru a fi la zi cu cele mai noi “virusuri” care au aparut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank