Cele mai atractive laptopuri la OktoberFest 2014

Cei de la eMag au dat startul pentru marele OktoberFest 2014, unde au pus la bataie o multime de laptopuri la reduceri mari. O perioada foarte bune in care apar diferite laptopuri la promotie in fiecare zi, pana in data de 27 Octombrie, cat dureaza acest festival de reduceri.

Astfel, am pregatit o lista cu cele mai bune oferte la categoria laptopuri pentru prima zi de reduceri. Am ales atat in functie de reducere, in functie de specificatiiii calitate, brand si functiile extra de care avem parte la fiecare laptop in mare. Asadar am ales pentru tine urmatoarele laptopuri:

hp 250 g3

Acesta HP 250 G3 se remarca prin versiune de Windows 8.1 instalata, cat si prin calitatea si durabilitatea laptopurilor marca HP. Modeul are un procesor Celeron de generatie noua, o memorie RAM de 2GB extensibila pana la 4GB, un HDD spatios si un ecran superb de 15,6″. Totul intr- carcasa foarte rezistenta si cu materiale de calitate superioara. Interfata Windows 8.1 este noua, foarte placuta si care iti va schimba total imaginea pe care o aveai de la Windows 7. Un raport pret/calitate foarte bun – doar azi la  1.049 Lei – comanda aici.

asus x555l

Asus X555L este o noua generatie de laptopuri aparuta anul acesta. Deci la interior avem componente hardware de inalta calitate si performanta. Aici vorbim de ultima generatie de procesoare Intel i5, un spatiu de stocare de 1TB si o placa video numai buna de gaming, cu memorie de 2G. Partea proasta este ca vine Free-DOS – adica fara Windows instalat. Oricum, poti sa iti pui un Windows 7 fara probleme, daca nu iti place Windows 8.1. Per total, un design nou, cu materiale foarte solide si un ecran superb. La acesti bani, acest Asus este un best-buy pentru azi 1.999 Lei – comanda aici.

asus travel

Ultimul best-buy este laptopul Acer Travel Mate P255, care este cel mai bun laptop din aceasta campanie. La pretul acesta, laptopul este foarte accesibil pentru cei care isi doresc un prim laptop. Acesta are specficatii bune, vine echipat cu o versiune de Windows foarte noua si un spatiu de stocare mare. In plus un design slim si tastatura foarte durabila, fac din acesta sa fie cel mai bun raport pret/accesibilitate foarte bun. Laptopurile Acer sunt renumite prin fiabilitatea lor cat si prin durabilitatea ridicata. Doar azi il poti cumpara la 899 Lei – comanda aici.

Reducerile la aceste laptopuri sunt reale si preturile le poti compara cu cele de pe alte magazine online si te vei convinge singur. Nu uita insa, in fiecare zi vom avea parte de alte laptopuri in fiecare zi, la reduceri foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank