Cele 5 beneficii de la UTOK

Te-ai gandit in ultima perioada, sa iti cumperi ceva produs de la UTOK? Ai stiut ca ei au in oferta de la cele mai accesibile telefoane si tablete pana la cele mai performante telefoane? Ai stiut ca UOTK a inceput sa lanseze tablete cu procesoare de cea mai buna calitate, marca Intel? Totusi, nu ai stiut ca daca cumperi produsele lor de pe pagina oficiala UTOK, vei beneficia de 5 beneficii, pe care le gasesti doar la UTOK. -update- Seria beneficiilor s-a imbogatit cu inca o chestie importanta:
 – incepand cu livrarile pentru modelul UTOK 351 D, clientii primesc in cutia telefonului un voucher Zonga ce  ofera acces la peste 20 milioane de melodii, gratuit, timp de o luna de zile. (adica un cont pe Zonga, costa undeva la 11 Lei/luna) voucher Probabil te intrebi deja, daca nu aceste 5 beneficii sunt doar o strategie de marketing, iar eu iti spun cu siguranta ca nu este, deoarece fiecare din ele are beneficiul sau aparte dupa cum urmeaza:

 1. Primesti Garantie extinsa de pana la 5 ani – normal, la telefoane si tablete, garantia maxima este de 2 ani, dar cei de la UTOK, au produse de calitate si garanteaza pentru ele 5 ani. Pentru ca sa beneficiezi de aceasta garantie, nu treuie sa platesti nimic in plus, ci doar sa te inregistrezi intr-o aplicatie pre-instalata pe telefon/tableta. Nu costa nimic, iar service-ul este destul de rapid.
 2. Primesti o cartela Orange – nu este doar sim-ul ci are pe ea si minute si mesaje – mai exact 3000 minute, 200 MB si SMS nelimitat in retea – cartela nu este de tip abonament, ci este de tip pre-pay – deci o cartela foarte buna, deoarece si telefoanele sunt la liber.
 3. Aplicatia SeeNow – o ai preinstalata si o poti folosi timp de o luna gratis. Aici ai la dispozitie filme, seriale, emisiuni, documentare si multe alte programe TV. Poate te intrebi, la ce iti trebuie aceasta aplicatie, cand ai la dispozitie torrenturile? – se va termina curand si treaba cu ele, iar un film bun il mai poti vedea doar cu plata.
 4. Aplicatia Elefant – daca esti pasionat de citit carti, reviste si alte titluri, aceasta aplicatie trebuie sa o ai pe prima pagina din meniu. Beneficiezi de peste 100 carti online, in format electronic. La aceasta aplicatie iti recomand telefonul UTOK 500Q, deoarece are un ecran superb, care nu iti oboseste ochii si pe care vei avea afisata cate o pagina intreaga. Tot aici iti mai recomand tabletele care au o diagonala de peste 8″, tot de la UTOK.
 5. Aplicatia GeLokal – cu care vei putea gasi cele mai bune localuri, vei vedea unde sunt cele mai tari concerte si iti poti da intalnire foarte usor, direct de pe telefonul tau. In plus, poti primi cele mai bune oferte de la cele mai populare magazine.

Bineinteles, mai sunt si alte aplicatii instalate, dar ele nu prezinta asa mare importanta, dearece sunt de tip “free”. Eu iti recomand sa incerci produsele de la UTOK, deoarece sunt de buna calitate, au preturi foarte buna iar cel mai important, este ca au o linie pentru “suport” foarte buna -adica iti raspund foarte rapid si clar. Daca ai alte intrebari despre produse, te rog sa lasi un comment mai jos, iar eu o sa iti raspund. Tu ai incredere in produsele de la UTOK? sursa:  blog.utok

Comments

 1. By Claudiu

  Reply

  • By Adrian

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank