Cel mai mic pret pentru Galaxy S7 ?

Proaspăt lansat, Galaxy S7 este deja disponibil la precomandă la majoritatea site-urilor de profil din țară. Încă de la primele apariții, acesta a înregistrat precomenzi într-un numar mare, ceea ce înseamnă că lumea încă se grăbește să fie ”primul” cu un Galaxy S7. Ei bine, observația mea în materie de preț a fost următoarea: majoritatea au afișat un preț la S7 de 3.299 Lei, ceea ce mi se pare a fi puțin peste prețul anunțat oficial de Samsung, la MWC. Dacă nu ai căutat sau ai căutat și nu ai gasit, cel mai mic preț pentru Galaxy S7 este la QuickMobile.

Acesta poate fi pus la precomandă în versiunea 32GB LTE Negru, la prețul de 2.909 Lei; cu 390 Lei mai ieftin decât la toți retailerii care îl comercializează. Un preț diferit, care mi se pare a fi destul de consistent, deoarece în cei 390 Lei poate intra accesoriile, gen husă și folie de protecție securizată. Ambele nu depășesc 150 Lei, dacă le comanzi tot de la QuickMobile. De restul, poți opta pentru un încarcător Wireless, care este disponibil pe site.s7 quickmobile precomanda

Probabil acest preț mic pentru Galaxy S7, ar putea consta în lipsa ochelarilor VR de la Samsung, care din păcate de la QuickMobile nu cred că îi primești. Majoritatea care au încercat ochelarii VR, nu au fost prea încântați de ei, deoarece este o tehnologie la început de drum.

Cu toate la un loc, Galaxy S7 are cel mai mic preț din România, doar la QuickMobile. Eu îți recomand să pui comanda de la ei, deoarece există posibilitatea ca ei să livreze cel mai rapid, noul Galaxy S7. Precomanda o poți pune direct din acest articol, accesând link-ul de afiliere, care te va duce direct spre cea mai ieftină versiune de S7! Livrarile vor începe foarte curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank