Ceasul Moto 360 in actiune – vezi video

Cel mai nou smartwatch marca Motorola a fost lansat astazi. El are un design clasic, rotund, cu o rama din aluminiu si o curea din material cauciucat. Ceasul destept a fost produs impreuna cu cei de la Google, de aceea si lansara lui pe piata va avea loc foarte curand, la un eveniment marca Google I/O. Pre-comenzile deja sunt disponibile pentru marile firme, iar el va ajunge la noi in tara peste cateva saptamani bune.

Primele detalii despre acest smartwatch au aparut in urma cu cateva luni, care promiteau un design simplu si atragator. Iata ca azi, putem vedea in realitate primul smartwatch de ma Motorola+ Google: Moto 360.

Momentan , date despre pretul sau nu avem deoarece Moto si Google au pastrat acest secret foarte bine. Mai multe detalii despre acest superb smartwatch o sa avem foarte curand. In video putem observa cat de usor este sa schimbi tema ceasului, cat de usor este sa “trezesti” ceasul, precum si alte functii speciale. Tie cum ti se pare acest ceas destept? O sa iti cumperi pe viitor un ceas de acest gen?

sursa: youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank