UPDATE: Ce telefoane vor primi update la Android L 5.0 ?

android L

Ultima versiune de Android ce a fost lansata ieri, se numeste Lollipop 5.0 si va rula in premiera pe cel mai nou smartphone produs de Google si Motorola – Nexus 6, precum si pe noua tableta de la HTC si Google, Nexus 9. Aceasta versiune de Android este capabila sa ruleze pe noua arhitectura de 64-bit, care va fi utilizata in viitorul apropiat. Versiunea 5.0 aduce cateva imbunatatiri foarte importante, pe care nu le aveam la versiunile anterioare.

  1. Un sistem de securitate mai sigur si mai eficient atunci cand iti pierzi telefonul
  2. O noua interfata mai frumoasa, plina de animatii noi
  3. Asigura o performanta mai ridicata datorita optimizarii in cel mai mic detaliu
  4. Un sistem nou de “power-saver” care iti prelungeste cu cel putin 15% durata de viata a bateriei

Precum si alte imbunatatiri pe care le vom afla in cel mult cateva zile. Totusi, intrebarea mare este: Pe ce telefoane va rula aceasta versiune de Android 5.0?

Pana in momentul de fata, avem urmatoarele date oficiale, despre ce telefone vor gusta din acest Lollipop 5.0: Moto X versiunea 2013-2014, Nexus 4, Nexus 5, HTC One M7, HTC One M8, HTC One mini, HTC One mini 2 (M8 mini),  HTC Desire Eye, Moto G ambele versiuni si Moto E. Cei de la HTC au promis sa aduca acest update in cel mult 90 de zile de la aceasta data.

Ne asteptam ca si cei de la Samsung sa aduca aceasta versiune pe telefoanele lor, precum Galaxy S5, Note 3 si Note 4. Posibil ca si cei de la Sony sa porteze versiunea 5.0 la telefoanele Xperia Z3, Z3 Compact, Z2 Compact si Z2.

In rest, despre celelalte telefoane inca nu se stie nimic. Eu sunt tare curios, daca vreun brand Romanesc va pune la dispozitie aceasta versiune de Android L.

*UPDATE – Sony a anuntat ca toata linia Xperia Z va primi update la Android 5.0 L !

*UPDATE – Galaxy S4, LG G Pad 8.3, Karbonn Sparkle 5, iar foarte curand cei de la Samsung, LG isi vor anunta toate modelele ce vor primi acest update la Android 5.0!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank