Ce tablete cumpărăm de Black Friday 2014?

Mai puţin de 5 zile ne despart de marele Black Friday 2014 şi încă mulţi dintre voi nu ştiu spre ce tablete o să se orienteze în data de 21 noiembrie. Cel mai mare magazin online din românia, eMAG şi-a anunţat oferta pentru Black Friday 2014 – peste 450.000 de produse vor intra la reduceri senzaţionale, care ajung până la 75%. Pentru telefoanele mobile, eMAG a anunţat că vor pune la bătaie 50.000 de bucaţi. Pentru tablete însă nu avem nici o informaţie, dar eu mă gândesc la o cifra destul de apropiată de cea a telefoanelor. Pentru ca să poţi face cea mai bună alegere, eu am să fac o listă cu cele mai bune tablete pe care le poţi cumpăra de Black Friday in 21 Noiembrie 2014. Nu ştiu însă dacă acestea vor intra la reducere, dar cred că fiecare din noi speră la aşa ceva. Am să aleg tabletele din oferta celor de la eMAG, deoarece au în stoc aproape orice model şi la orice pret.

Tablete sub 200 Lei

 1. Allview Viva C7 – tableta este echipată cu versiunea de Android 4.4 KitKat, procesor Dual-Core, ecran de 7 inch, memorie RAM 512MB, 8GB memorie internă şi o calitate foarte bună a materialelor. Ea are un preţ de 199 Lei, iar de Black Friday mă aştept la o reducere de 25%. O tabletă foarte bună, la un preţ foarte mic.
 2. UTOK 700D – a fost lansată anul acesta şi are câteva specificaţii foarte bune, pentru un pret de numai 199 Lei. Un acumulator bun, un ecran care are culori decente şi o interfaţă simpla bazată pe Android 4.2 Jelly Bean. Suportă card microSD de până la 32GB şi are un procesor video Mali 400.
 3. Acestea două, mi se par a fi cel mai bun deal de BF – vezi şi restul tabletelor aici.

Tablete intre 200 şi 500 Lei

 1. Nexus 7 2012 – este celebra tableta de la Google, care va primi foarte curând update la Android 5.0 Lollipop. Aceasta are în dotare un procesor Quad-Core Tegra, 1GB memorie RAM şi un ecran IPS. Totul la un preţ foarte bun, de 499 Lei. Deşi este o tabletă a anului 2012, aceasta încă face faţă cerinţelor din anul 2014. Câte tablete din acest an vor primi Android 5.0, la un asemnea preţ?
 2. Evolio X7 – are un ecran Super IPS HD, cu o rezoluţie foarte bună de 1280 x 800px, 16 GB memorie internă şi o cameră principală de 2MP. Port mini HDMI şi un acumulator de 3.000 mAH, care promite o autonomie îndelungată. Totul într-o carcasă de aluminiu, cu un grip foarte bun. La doar 439 Lei, este cea mai accesbilă tabletă de la Evolio.
 3. Allview Viva i7 şi UTOK i7 –  două tablete echipate cu procesoare marca Intel, 1GB memorie RAM şi o construcţie bună, materiale durabile şi un design nou. Ambele rulează pe Android 4.4 KitKat foarte bine, iar interfaţa este de-a dreptul super rapidă.
 4. Allview Viva H7 – este de departe cea mai nouă tabletă din această categorie, care vine cu un ecran care nu îţi oboseşte ochii, un design mai puţin industrial şi cîteva specificaţii foarte bune. Este disponibilă şi în varianta 3G şi pe diferite culori. După parerea mea, este un best buy de Black Friday.
 5. La această categorie îţi recomand să te orientezi după versiunea de Android, ecran şi procesor – vezi oferta completa aici.

Tablete peste 500 Lei

 1.  Asus MeMO Pad 7 ME572 – este cea mai nouă tabletă de la Asus, care combină specificaţiile de top, cu preţul foarte mic. Procesor Intel Quad-Core de generaţie nouă, memorie RAM de 2GB şi un ecran FULLHD pe o diagonală de 7 inch. Cred că este cel mai bun ecran, pentru o tabletă de 7 inchi la un asemenea preţ de 999 Lei.  Memorie internă de 16GB, o cameră principală de 5MP şi versiunea de Android 4.4 KitKat. Posibil un update la Android 5.0 Lollipop.
 2. LG G Pad 8 – area cea mai frumoasă interfaţă personalizată de LG. Totul rulează impecabil, datorită memoriei RAM de 1GB şi a procesorului Quad-Core pe chipset Snapdragon 400 şi procesorului grafic Adreno 305. Totul într-o carcasă de plastic, foarte bine conturată şi cu un grip foarte bun. În palmă se aşează foarte bine. Totul la un preţ de 749 Lei.
 3. UTOK i1000 – este cea mai nouă tabletă de la UTOK, care vine echipată cu un procesor Intel ATOM şi o diagonală de 10.1 inch. Construcţie din aluminiu şi posibilitatea de a ataşa o tastatură pentru a-ţi transforma tableta într-un laptop portabil. Un ecran IPS pentru cele mai bune unghiuri şi un acumulator monstru de 6.000 mAh, care are o autonomie de până la 2 zile.  Cel mai bun deal pentru o tabletă de 10 inchi, la doar 649 Lei.
 4. Galaxy Tab 4 T230 – această tabletă se remarcă prin designul asemănător cu Galaxy S5 şi a specificaţiilor de top. La interior avem o memorie RAM de 1,5GB, un procesor Quad-Corela 1,2 GHz şi o memorie internă de 8-16GB, care poate fi extinsă cu un card microSD. Totul rulează pe celebra interfaţă de la Samsung TouchWiz, care se mişcă foarte bine. Animţii frumoase şi posibilitatea de a te juca aproape orice joc din Play. Acumulator mare de 4.000 mAh.  Aceasta este singura tabletă de la Samsung, pe care ţi-o recomand de BF 2014.
 5. Aici trebuie să fi atent la rezoluţie, sistem de operare şi calitate – vezi ce tablete bune mai sunt, aici.

Restul tabletelor care depăşesc pragul de 1.000 Lei, nu mai intră în discuţie, deoarece ele au de toate. Totuşi eu îţi recomand să fi foarte atent atunci când pui comanda de Black Friday pentru tabletă ta favorită. Nu uita însă! tabletele din această listă, au şanse de 50% să intre la reduceri de Black Friday. Dacă ai ceva întrebări, poţi să le postezi mai jos, sub forma unui comment!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank