Ce smartphone mi-as cumpara in 2015?

În fiecare an mi-ar place să am un smartphone nou, care să se ridice la standardele fiecărui an şi pe care să nu dau atât de mulţi bani. La fel cred că fiecare din voi îţi doreşte acest lucru, ca în acest an 2015 să vă schimbaţi smartphone-ul vechi cu unul nou. Printre noi, sunt cei care preferă telefoanele la liber şi cei care sunt sătui de abonamente şi aleg opţiunea “la liber”. La fel şi eu, prefer un smartphone nou, la liber, deoarece am avut ceva probleme cu operatorul de telefonie mobilă şi nu mai vreau să am parte de aşa ceva. Pentru ca ambele tabere să fie mulţumite, am să fac mai jos o listă cu recomandările mele pentru un smatphone nou în 2015, pe care ulterior te vei putea baza.a5

Samsung Galaxy A5 – a devenit un nou flagship în categoria telefoanelor metalice, cu un aspect asemănător cu cel a lui Galaxy Note 4 şi cu o construcţie la fel de bună ca şi a lui HTC One M8. Cu toate acestea, modelul lansat foarte recent în România, promite să aducă numele companiei Samsung la un alt nivel, care va concura pe viitor cu produsele Apple la partea de preţ. Poate că specificaţiile acestor modele din seria A nu sunt chiar atât de bune, dar ce să mai spunem de specificaţiile lui iPhone 6? Oricum acest model A5, are tot ce îţi trebuie pe partea de dotări, pentru ca să o scoţi la capăt în acest an.

prime

Samsung Galaxy Grand Prime – este probabil cel mai nou smartphone lansat de Samsung, care este dedicat utilizatorilor normali care o perspectivă mai echilibrată în privinţa specificaţiilor şi a designului. Acest model face parte din familia Grand, ceea ce însemnă că avem o diagonală mare, iar numele de Prime ne arată că avem specificaţii bune, chiar şi pentru acest an. Aici vorbim de parţile hardware de bună calitate gen Qualcomm, precum şi de camera principală a acestuia. Modelul este disponibil atăt la operatorii de telefonie mobilă, cât şi la liber, la preţuri foarte atractive. Din punctul meu de vedere, Grand Prime este un smartphone nou, cu aer de flag-ship, dar la un preţ mic.

eyeee

HTC Desire EYE – a devenit celebru datorită camerei frontale cu unchi foarte larg şi care are un obiectiv de 13MP, pentru cele mai bune selfie-uri făcute cu un smartphone, vreodată. Mai avem şi alte modele echipate cu camere rotative, de exemplu Allview P7 Xtreme, dar care nu se ridică la standardele acestui monstru, Eye. Acesta nu numai că are cameră celebră în partea frontală, ci are şi aceleaşi specficaţii pe care le are actualul flag-ship, One M8. Singura diferenţă este pe partea de construcţie, care la acest model este din plastic. Acesta este de departe o opţiune foarte bună pentru cei care vor să combine fotografia cu telefonul.

x1 xtreme mini

Allview X1 Xtreme mini este de departe cel mai compact smartphone oferit de compania Braşoveană Allview. Acest model a fost lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă pe piaţa din Romănia şi care deja se bucură de un succes foarte bun. Modelul este foarte asemănător cu HTC One M7, atât pe parea de design cât şi pe partea de specificaţii. Asta înseamnă că avem de a face cu un smartphone de foarte bună calitate, cu specificaţii demne de anul 2015 şi care are un preţ ce nu depăşeşte suma de 1.350 Lei. Sună foarte bine, pentru ecranul ce are o densitate de 469 ppi şi componentele hardware, care fac faţă oricărui joc sau aplicaţie din magazinul Play.

nexus 6

Nexus 6 – de departe cel mai bine echipat smartphone lansat până în acest moment, din punctul meu de vedere. Modelul lansat de Motorola, se adresează stric celor care îţi doresc o experienţă Android pură, precum şi celor care nu au nervi să aştepte după smartphone-ul lor. Aici intra tehnologie de vărf pe partea de componente, care împreună cu ultima versiune de Android 5.0 Lollipop, fac cea mai bună combinaţie. Designul său şi diagonala sa de 6 inch, fac ca acest model să fie pe placul celor care îţi folosesc telefonul cu ambele mâini, iar eu cred că acest model s-ar potrivi cel mai bine cu pălmile mele. Desigur, următorul meu smartphone va face parte din seria Nexus, iar acest model este pe primul loc în lista de preferinţe.

Printre ale recomandări mai avem modelele HTC 816, Allview X2 Soul mini, Sparkle One, Huawei Ascend Mate 7 şi Lumia 930. Toate aceste modele le poţi vedea la magazinul online eMAG, unde au preţuri bune iar orice smartphone comandat, beneficează de transport gratis.

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank