Ce promotii vor mai fi in luna Octombrie?

halloweenn

Probabil ca multa lume se intreaba cand vor mai fi reduceri importante pana la marele Black Friday. Cei de la eMag se stie ca au avut doua mari campanii de reduceri intitulate “revolutia preturilor”, iar cei de la Altex si Flanco au avut niste campanii cu “preturi devorate pe timp de noapte” si pe cate o saptamana.  Principalele reduceri pe care le cauta majoritatea oamenilor sunt cele de la eMag, fiindca este cel mai de incredere magazin online si care are o gama foarte larga de produse. Eu am cautat putin pe internet cateva evenimente speciale ce au loc in aceasta luna si am descoperit cateva.

In aceasta luna Octombrie, cea mai importanta perioada de reduceri sau cea mai importanta seara va avea loc in perioada de Hallowenn. Acest eveniment va avea loc in data de 31 Octombrie. Cred ca si in acest an,  eMag va lansa o campanie pe masura evenimentului si mai sper ca vor pregati un cadou surpriza pe masura – anul trecut parca au pus la bataie un BMW seria 3. Vanzarile in aceasta perioada au crescut considerabil, iar reducerile au fost foarte bune.

Pentru anul acesta, inca nu avem nici o informatie oficiala despre aceasta campanie de reduceri, dar eu cred ca eMag va sarbatorii impreuna cu noi acest Hallowenn din 2014 si va pune la bataie sute de produse la reducere. O mica coincidenta cu data de 31 Octombrie: pica vinerea. Deci mari sanse de reduceri.

Oricum, daca eMag ia hotararea de a nu sustine acest eveniment, trebuie sa mai stim ca anul trecul au mai lansat o campanie de reduceri mai mici, numita September Fest. Dar cum luna Septembrie a trecut, poate vor lansa October Fest. Pana la momentul adevarului, lasa un like la pagina oficiala pentru a primi cele mai noi stiri despre cel mai bune campanii de reduceri.

*Black Friday 2014 la eMag va avea loc in data de 21 Noiembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank