Ce mai poti cumpara de la eMag ?

La inceput, cei de la eMag aveau doar produse electronie care cuprindeau monitoare, calculatoare si alte componente pc. De-a lungul timpului au adaugat electrocasnicele mari, aparate foto, telefoane, tablete, televizoare si tot ce cuprinde aceasta sfera “electrica”. Acum cativa ani au adus produse de ingrijire personala,  carti, muzica, filme precum si accesori de camping. Mai recent au introdus asigurarile, rovinietele si polita  RCA, precum si jucarii pentru cei mici.

Cele mai noi produse aduse de eMag in ultima perioada sunt: parfumurile, anvelopele iar cel mai noi, produsele alimentare . Inca nu am auzit pe nimeni sa isi comande cartofi sau carne pentru un gratar in weekend sau 3 baxuri de bere la reducere pentru o petrecere la cabana. Totusi, cred ca sunt deja persoane care au comandat produse alimentare de la eMag. nu toata lumea stie ca acestea au un pret foarte bun, le poti returna si ai transport acasa, la orice ora din zi. Totul prin eMag SuperMarket.

supermarket

Cat despre parfumurile disponibile pe eMag, stiu deja multe persoane care au incredere in calitatea acestora si comanda cu incredere parfumuri de marca Hermes Terre D’Hermes sau Ralph Lauren. Pe langa acestea, vanzari bune vor inregistra anvelopele, deoarece eMag iti pune la dispozitie anvelopa pentru orice model de masina si orice dimensiune. Chiar daca alegi o anvelopa de iarna sau de vara, vei beneficia de posiblitatea de retur in cele mai bune conditii. Au pe stoc peste 2.400 de anvelope de la cele mai cunoscute marci, precum Pirelli, Goodyear si Michelin. Toate la niste preturi mai mici decat le vei gasi in service-uri. Iarna se apropie foarte repede, asa ca de acum inainte, cauciucurile le vei putea cumpara de pe eMag – comanda aici anvelope pentru masina ta.

Cauciucurile de iarna sunt absolut obligatorii din momentul cand guvernul publica ordonanta de urgenta privind respectarea acestor norme pentru siguranta soferilor in conditii de iarna. Deci pana la prima ninsoare ele nu sunt obligatorii. Dar daca aceasta ordonanta nu este data si vei fi prins in trafic fara anvelope adaptate pentru conditiile meteo, vei fi sanctionat daca ai produs un accident sau ai incurcat circulatia, din cauza anvelopelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank