Ce îmi cumpăr de Black Friday pe 21 Noiembrie ?

Ca şi în anii ce au trecut, eMAG este de departe cel mai vânat magazin online de Black Friday în data de 21 Noiembrie. Toată lumea ştie de magazinul lor, îţi fac cumpărăturile de la ei, iar totul se datorează încrederii ridicate, a preţului foarte bun şi a condiţiilor în care produsele se livrează.Pentru acest an, eMAG a pregătit deja ghidul de supravieţuire pentru BF, care sună cam aşa: intri acum pe siteu-ul eMAG, îţi faci un cont şi rămâi conectat la site pentru a vede a primul cele mai mari reduceri.

Am pregătit şi eu un ghid pentru acest BF la eMAG, după ce anul trecut l-am ratat! Acesta sună aşa: îţi plateşti factura la internet; te asigur că nu ai restanţe îţi instalezi browserul Chrome pentru o navigare mai rapidă pe siteul eMAG; rămâi fixat doar pe magazinul eMAG; îţi pregăteşti lista cu preţuri pe care deja ar trebuii să o ai la mână; dacă eşti plecat de acasă, îţi recomand să te asiguri că mai ai MB pe telefon, pentru a intra pe siteul eMAG; salvezi câteva marcaje cu produsele tale favorite şi în ultimul rând, te odihneşti bine înainte de acest eveniment, fiindcă nu se ştie ora exactă în care se dă startul reducerilor. Eu bănuiesc că vor da startul la eMAG Black Friday undeva la primele ore ale zilei de vineri 21 Noiembrie – mai exact pe la ora 6 – sau vor da startul după ora 0.00 .

Anul trecut, după ce au trecut marile reduceri, eMAG a mai dat startul unor reduceri după data de 21 Noiembrie, unde am prins şi eu câteva produse la reduceri bune. Anul acesta am să urmăresc următoarele produse:

Comments

  1. By Marian

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank