Ce cumpărăm de Black Friday?

Încă nu a început bine luna Noiembrie şi deja multă lume se întreabă, ce cumpărături o sa facem de Black Firday? Pentru anul acesta, la moda sunt cumparaturile online care cuprind: gadgeturile, tot ce tine de fashion si în ultimul rând avem anvelopele. Primul lucru care îl face orice persoana care intra pe un site gen eMAG, unde s-a dat startul reducerilor de Black Friday, se uita la telefoane, tablete, televizoare si alte electrocasnice de bucatarie sau orice altceva. Cei care intră pe un site de fashion, verifică prima dată înălţămintea, imbrăcămintea si ultima dată verifică accesoriile.

Mai există şi alte persoane care sunt interesate doar de carti. La această categorie cred că o sa avem de unde alege, deoarece în momentul de faţă avem destule librării online care vor pune la bataie mii de cărţi cu aceasta ocazie. Aici este posibil să îţi anunţe prezenta librariile: Libris, Nemira, Bookcity si probabil Cartureşti.

Pe partea de gadgeturi, cu siguranţă vom aveam reduceri foarte bune de Black Friday la: eMAG, evoMAG, Flanco, Altex, Domo, YellowStore şi F64. Ultimele două magazine au susţinut deja un Black Fiday, dar eu mă gândesc ca în ultima vineri din această lună vor mai da startul unei campanii de reduceri cu această ocazie.

eMAG fiind cel mai mare magazin online în momentul de faţa, şi-a anunţat dat exactă cand vor sustine Black Friday: în 21 Noimebrie majoritatea Românilor vor încerca să îşi cumpere cel puţin un produs de la ei. Anul trecut tin bine minte ca au avut produse la reduceri foarte bune, pe care nu trebuia sa le ratezi. Sper ca şi în acest an sa facă la fel.

Până în acel moment, eu am decis că trebuie sa îmi impartăşesc planul de bataie pentru acest BF din 2014. Asadar am luat notiţe despre:

Preţ –  în ultima perioadă am avut parte de foarte multe reduceri de la majoritatea magazinelor. Preturile au tot scăzut de fiecare dată cand au fost reduceri. Însă cred ca nici unul din voi nu a urmarit evoluţia în timp a acestuia. De aceea eu îţi recomand ca, în perioada rămasă pănă la Back Friday să urmareşti cu atenţie preţul produsului pe care te gândeşti să îl cumperi.

Data apariţie – aici vorbim în special de telefoane si tablete. Cred că şi tu ai observat un mic boom pe piaţa acestora – adică anul acesta am avut mai multe lansari de telefoane si tablete decăt în ultimi 2 ani la un loc. Brand-uri noi gen Allview, UTOK, Evolio, Pretigio si altele, au lansat anul acesta foarte multe gadgeturi, pe diferite categorii de preţ. Aşadar eu îţi recomand să cumperi doar cele mai noi apariţii, deoarece în primele luni ale lui 2015, vor aparea generaţii mai noi.

Şi mă gândesc la:

Resursa de bani – ştiu că este puţin mai greu să ne strangem o sumă frumoasă de bani până la Black Friday. Pentru acest eveniment, eu mi-am propus să îmi păstrez o sumă de 1.000 Lei. Nu este nu stiu ce sumă mare, dar cu care aş putea să îmi cumpăr un telefon sau o tabletă şi chiar câteva carţi ca să pot completa biblioteca. Pentru cei care nu prea au de unde, le recomand să aibă cel putin 400 Lei pregătiţi pentru marele eveniment, deoarece vor fi suficiente telefoane si tablete care se vor încadra sub această sumă. Anul trecut putea să îţi cumperi ambele gadgeturi cu 400 Lei! Anul acesta de ce să nu fie la fel?

De ce să cumpăr de Black Friday?

Eu ştiu şi toată lumea cunoaste că în seara de BF vom avea cele mai mari reduceri din an. Chiar dacă peste an au mai fost perioade de reduceri, per total nici una nu se compară cu acesta. Eu zic că merită să îţi faci ceva cumpărături in seara magică, deoarece se apropie Craciunul şi de ce să nu îţi cumperi ceva nou?

Mult timp nu mai este până la acest eveniment, iar de aceea eu îţi recomand sa strângi ceva bani, fiindcă nu se stie ce produse vor intra la reducere. De îndată ce voi afla ce produse vor intra la reducere, am sa fac o listă cu cele mai bune deal-uri pe care le poţi face. Am să aleg ce ii mai bun pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank