Cateva pareri despre Baza Sportiva Gheorgheni Cluj

Astăzi a fost cu siguranţă, prima zi de primăvară din acest an, cu temperaturi de până la 18 grade. Cu această ocazie frumoasă, am decis să ies la puţină mişcare  cu prietena mea, la cea mai nouă bază sportivă din Cluj – Baza Sportivă Gheorgheni. Pe scurt, am să tratez cateva aspecte pe care le-am sesizat, până în momentul în care am ajuns fizic, în interiorul bazei.

Cum te inscrii la baza sportivă gheorgheni?

Pentru început trebuie să te inscrii online accesând site-ul oficial complexsportivgheorgheni.ro. Inscrierea nu se face cum ar trebuii să se faca normal; adică să ai un meniu unde sa iti creezi un cont. Trebuie să faci click pe “rezervare” , după care alegi opţiunea de creeare cont nou; de aici, te descurci bine. După creearea contului, vei fi redirecţionat spre alt site. Important să îţi notezi parola, deoarece procesul de recuperare nu îţi oferă un link în mail, pt stabilirea unei noi parole. După ce te-ai înscris, poţi să faci o rezervare la orice sport dorit.

Cum obţii un card la complexul sportiv gheorgheni?

După ce ai facut inscrierea online, te prezinţi la baieţii de acolo, pt eliberarea unui cardului. Ai nevoie de un buletin, adresa de mail si nr. de telefon. Cardul se face pe loc, deci nu trebuie să aştepţi mult timp.

Cum poţi accesa zona interioara?

Pentru accesul la tenis de masa, popice si tot ce ţine de sporturile acoperite, trebuie să îţi verifici cardul la intrare. Fara scanarea acestuia, nu vei putea participa la activitatea pe care ai rezervat-o anterior.

Cum poţi accesa zona exterioară?

Pentru a intra in complexul sportiv, nu ai nevoie de permisiunea nimănui. Pur şi simplu, intri pe poartă şi te apuci de sport. Ceea ce nu am vazut eu, este partea de vestiare; adică era util să îmi depozitez câteva lucruri, pe durata activitaţilor. Desigur, am să revin maine cu mai multe detalii despre acest aspect.

Se poate parca la complexul sportiv Gheorgheni?

Da, se poate parca maşina. În zona din spate există o parcare frumos amenajată, unde momentan se poate intra gratis. Există însă sistem de tiketing, dar care nu functionează sau a functionat. Oricum, important, este că, parcarea se ocupa foarte repede; deci recomandarea mea, în zille frumoase, să mergeţi cu bicicleta sau pe jos. Ar fi ok pentru mine, să existe un sistem de plată, deoarece nu ar mai veni toată lumea cu maşinile şi ar face mai mult sport.

Parerea mea despre complexul sportiv Gheorgheni

În primul rând, nu există un personal care să răspundă şi să coordoneze corespunzător toate activităţile. Deja au apărut persoanele “veşnice” care stau pe banci si dau sfaturi. Personalul de pază nu face ordine, adică: în zona de alergat, să nu permită accesul celor cu bicicleta, iar în zona pentru forţă să nu permită accesul copiilor; ştiu, este greu să ţii un copil aproape, dar există spaţiu suficient pentru aceştia, special amenajat.

În concluzie, domnul Emil Boc, a făcut o treabă excelentă cu acest complex sportiv. Pentru voi, care urmează să vă faceţi un card, vă sfătuiesc să aveţi grija de tot ceea ce este acolo, să păstraţi o curaţenie adecvată şi să luaţi în serios sportul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank